Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 10.10.2015.
08:55
S. Đurić - Vesti A

Vanbračna deca kao noćna mora

Po odluci suda Dragan Kojić Keba, kako pišu beogradski mediji, svojoj vanbračnoj ćerki Ini moraće ubuduće da plaća 13 evra više od dosadašnjeg iznosa alimentacije. Keba inače još od rođenja devojčice neće da čuje za svoju vanbračnu ćerku, iako je na sudu dokazano da je on njen biološki otac.

Z. K. Munja
Neće da čuje za svoju vanbračnu ćerku: Dragan Kojić Keba

- Dosad sam dobila dve presude Vrhovnog suda, jedna je iz 2013. godine, gde je iznos bio 320 evra, i ova od pre dva dana, kad je odlučeno da će biti 333 evra. To znači da je on dosad za tih 13 evra snimao albume, plaćao lizinge, školovao Igora u privatnoj školi, plaćao sve troškove za svoju vilu pošto mu je žena domaćica - rekla je za beogradske medije Ljiljana Jevremović, majka Kebine ćerke Ine.

Kojić faktički od rođenja devojčice ne želi da ima ništa ni s njom, niti s njenom majkom. Prvi i jedini put kada je Keba javno progovorio o vanbračnoj ćerki bilo je 2007. godine na Inin osmi rođendan. I nije rekao ništa lepo, kao da je dete krivo za bilo šta. Od tada kako tvrdi redovno plaća alimentaciju.

Mnoge poznate ličnosti imaju vanbračnu decu, ali nerado o njima pričaju. Mnogi pevači ne žele da se podsećaju "grehova iz mladosti", ali ima i onih kojih su priznali svoju decu bez obzira da li su rođena u braku ili van njega sa nekom drugom ženom koja im nije supruga. Pored dva sina Nikole i Marka, Marinko Rokvić ima još jednog vanbračnog sina Daria u Kanadi, ali to nikada nije krio.

Marinko Rokvić: Mladost - ludost, tada nisam bio oženjen

- To se desilo. Mislim, desilo se kako se desilo. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza, niti zabavljanje pa ja čak nisam bio ni siguran da je dete moje. Mladost - ludost. Tada nisam bio ni oženjen, a kasnije je moja supruga insistirala da odemo i proverimo da li je dete moje. Na svu sreću, Dario je moj sin - rekao je jednom prilikom Marinko, koji je u kontaktu sa najstarijim sinom, a Dario je proletos bio u Beogradu gde se sreo sa ocem i braćom.

I Šaban Šaulić priznao je vanbračnog sina Roberta, kog je dobio sa 18 godina, iako su se Robertova majka i pevač rastali pre nego što se dete rodilo.

Z. K. Munja
Šaban: Priznao sam sina bez da sam išta proveravao

- Prvi put sam Roberta video kad je imao pet godina. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin i mislim da sam se poneo kao čovek. Priznao sam ga bez da sam išta proveravao. Davao sam mu novac, ali kada je stasao da može sam da radi i zaradi prestao sam da ga izdržavam - kaže Šaban Šaulić.

U javnosti se nedavno podigla prašina o Devinu, o navodnom vanbračnom sinu Miroslava Ilića, koga je pevač navodno dobio pre 30 godina sa Mirjanom Antonović, koja živi u Americi. Međutim, Ilić uporno tvrdi da je cela ta priča nameštaljka o kojoj ne želi da govori.

Siniša priznao sina

Bivši fudbaler Siniša Mihajlović nikada nije krio da je imao avanturu iz koje je dobio sina Marka.
- Otkako je došao na svet, dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro dece. S njim provodim manje vremena, ali se redovno čujemo telefonom, dolazi kod mene, zajedno idemo na odmore. Normalno funkcionišemo i uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima - rekao je jednom prilikom Siniša.

POVEZANE VESTI

Subota 10.10.2015. 09:07
Svi osim Kebe su se časno poneli . Zato mu je Bog dodelio Severinu za snajku . Sve se plaća sve se vraća u životu .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online