Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.03.2016.
07:30
D. Petrović - Vesti A

I Georgiev postaje tata!

Kako je počela ova godina, ako se nastavi trend trudnoća među srpskim pevačicama, do kraja godine pola žena sa estrade će biti na porodiljskom bolovanju. Gotovo da nema dana, a da se ne objavi vest da će neka od pevačica postati mama, ili neko od pevača - tata.

Promo
Ljut: Vlado Georgijev

Izgleda da su rode ovog proleća ne samo poranile, nego rade prekovremeno bar na estradi. Vest da će Vlado Georgiev na jesen postati tata iznenadila je mnoge, posebno što popularni pevač svoj privatan život drži podalje od javnosti, pa mnogi nisu ni znali da ima devojku. Tako će najokoreliji estradni neženja, koji će za nešto više od dva meseca napuniti 40 godina, konačno postati otac. Kako pišu beogradski mediji, njegova devojka Milica Samardžija, manekenka i studentkinja prava, u četvrtom je mesecu trudnoće.

Par se upoznao pre tri godine na snimanju njegovog spota za pesmu "Iskreno". Usledila je kratka romansa, pa raskid, ali su vezu obnovili pre nekoliko meseci. Od tada se Vlado i Milica ne odvajaju, a nedavno su zajedno bili u italijanskom seocetu Manarola. Doduše, svako je za sebe objavljivao slike sa putovanja na društvenim mrežama, ali nije trebalo mnogo da se saberu dva i dva i shvati da je Georgiev u Italiji u društvu svoje devojke. Još kada je ona na Instagramu napisala: "Spremio mi je večeru u četiri ujutru, ako to nije ljubav, onda ne znam šta je...", svima je bilo jasno da se poznati pevač zaljubio do ušiju. Međutim, vest o trudnoći njegove devojke koju su objavili mediji razbesnela je Georgieva, koji je preko Tvitera poručio:

Trudna Slavica napustila šou

Novom članu porodice raduje se i Slavica Ćukteraš, koja je zbog trudnoće napustila šou program Tvoje lice zvuči poznato. Umesto nje u emisiju je uskočila Suzana Mančić. Poput mnogih svojih kolega ni ona ne želi da govori o svom blagoslovenom stanju. Njen verenik i golman Vlada Avramov presrećan je zbog bebe. Par se pre nešto više od mesec dana vratio iz Japana, gde je on igrao za jedan japanski klub, a zajedno žive u iznajmljenom stanu u Beogradu.

"Zamoliću vas, krvopije i kvazinovinare, da se batalite moje privatnosti. Ja u vašu nikada nisam ulazio. Nemojte to da radite. Hvala."

Vest da je u drugom stanju krije i Ilda Šaulić, koja nema nameru da o svojoj trudnoći javno govori. Iako je više puta govorila da priželjkuje da što pre postane mama, sada kada je u blagoslovenom stanju pevačica ne želi o tome da priča. O njenoj trudnoći ni reč neće da kažu ni njeni roditelji Šaban i Gordana Šaulić. Za razliku od njih Nikola Rokvić ne može da sakrije sreću zbog blagoslovenog stanja svoje verenice Bojane Barović i nema problem da ovu radosnu vest podeli sa javnošću.

Seka sređuje sobu

Posle pet godina i Seka Aleksić je konačno u drugom stanju. O trudnoći nerado priča, jer je već imala probleme, ali joj osmeh ne silazi sa lica. Ona je rešila da se uskoro povuče na trudničko bolovanje, a porodiće se u Beču, pa je već počela sa preuređenjem stana u Austriji. Kako pišu beogradski mediji, Seka ne štedi, pa planira da kompletno renovira stan i posebno uredi sobu za bebu, a za to će potrošiti 10.000 evra kako bi sve prilagodila novom članu porodice.

- Beba je najveći dar koji može od Boga da se dobije. Kod mlađeg brata Marka sam krenuo na časove, pa učim kako se menjaju pelene, jer on to trenutno radi za mog bratanca Despota. Kako vidim to nije nikakva naučna fantastika i odlično mi ide. Ne plašim se uloge oca, jer je to vrhunac ljubavi koji može da se oseti. S nestrpljenjem iščekujem Bojanin porođaj i dan kada će naše dete doći na svet - rekao je Nikola i dodao da će se njegova verenica verovatno poroditi u Americi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online