Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 19.04.2016.
11:26
Vestionline A

Vesnin bivši ne miruje: Smuvao Zlatu Petrović, pa je ostavio posle 2 meseca

Biznismen Željko Rstić poznat je po tome što voli pevačice. Najpre je bio u dugoj vezi sa Vesnom Zmijanac, njih dvoje su čak bili i vereni, ali ga je pevačica ostavila zbog prevare. Posle toga Rstić je bacio oko na još jednu folkerku. Tako je dva meseca uživao u vezi sa Zlatom Petrović. Ipak, ni njoj nije uspeo da bude veran.

Vesti
Sa njom je izdržao najviše: Željko Rstić i Vesna Zmijanac

Naime, kako "Alo!" saznaje, biznismen je u noćnom provodu upoznao jednu devojku koja je uspela da ga rastavi od Zlate.

- Željko i Zlata su odlično funkcionisali, imali su idealnu vezu, čak se za dva meseca nijednom nisu posvađali. Željko je voleo češće da izlazi, a Zlata nikada zbog toga nije pravila problem. Ako joj se izlazilo, onda su zajedno išli u kafane, kada joj se sedelo kući, nije branila Željku da izađe sa društvom - priča izvor ovog lista.

Ipak, jedno veče, kada je izašao bez Zlate, Rstić je primetio jednu anonimnu brinetu koja mu se dopala na prvi pogled. Preko zajedničkog prijatelja raspitao se ko je i uzeo je broj telefona. Odmah tu noć poslao joj je poruku i krenulo je dopisivanje.

- Nedelju dana se posle toga viđao sa Zlatom, a s obzirom na to da je ona primetila da se nešto dešava, on joj je priznao da je upoznao devojku koja mu se dopada. Mirno su se razišli, čini mi se da se povremeno i čuju. Možda se oni opet i pomire, ko zna. Željko je poznat po tome da je zaljubljive prirode i da mu veze traju po mesec, dva - rekao je izvor blizak biznismenu.

Petrovićeva i Rstić nisu želeli da se oglašavaju ovim povodom.

POVEZANE VESTI

Sreda 20.04.2016. 14:59
Прочитала сам овај текс и не могу да повјерујем коме ви из.... Vestionline.....придајете на значају па још и данима са истом особом у гл улози попуњавате рубрику Сцена/ Естрада/...?! Ко је тај бизнисмен Рстовић...? По чему је он толико битан и важан да свакодневно освиће у овој рубрици... ? Да ли је и колико био са Змијанчевом....колико и како се слагао са Петровићком, сматрам да је за Ваше читаоце толико битно као прошлогодишњи снијег на Алпима или Хималајима, свеједно ...!!! ДОСТА више о небитним особама.....НЕБИТАН ЈЕ....!!!
Sreda 20.04.2016. 15:03
Човјек који је спуцао 45 година у допе...има неколико бракова иза себе...заљубљује се сваких 2-3 дана у нову особу...показује да је емоционално неуравнотежена особа....психички незрела....и понајмање важна да о њему овдје се свакодневно пискара и да се по штампи развлаче његови љубавни подухвати на нивоу једног незрелог клинца....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online