Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 12.06.2016.
08:32
S. Đurić - Vesti A

Fudbalski "teror" nad ženama

Brojne poznate ličnost jedva su dočekale da počne Evropsko fudbalsko prvenstvo koje se do 10. juna održava u Francuskoj. Iako srpska reprezentacija ne igra na ovom prvenstvu, brojni pevači i muzičari kažu da će sa uživanjem pratiti utakmice i majstorije najboljih evropskih fudbalera.

Z. K. Munja
Ja gledam, ženu ne zanima: Biljana Jevtić i Aca Ilić

Za to vreme njihove supruge moraće da pronađu neku zanimaciju za sebe, jer većinu dama fudbal ne zanima.

- Bez obzira na to što srpska reprezentacija ne učestvuje pratiću prvenstvo i gledaću većinu utakmica. Pred kraj prvenstva biću u Grčkoj na odmoru, ali snaći ću se i tamo, pa ću utakmice gledati u nekom od kafića. Utakmice gledam sa velikom strašću, pa volim kad sam sam, jer mnogo galamim, navijam, omakne mi se i poneka psovka. Po meni su favoriti Francuzi i Španci, ali na takvim sportskim manifestacijama često dođe i do iznenađenja. Recimo, Belgija može da napravi ozbiljan uspeh. Ipak, najvažnije je da se igra kvalitetan fudbal, a siguran sam da hoće. Ovih dana sam bio pod pritiskom da Zvezda osvoji titulu u košarci, jer se sve malo iskomplikovalo, ali sad sam odahnuo - kaže Aca Ilić i ističe da njegovu suprugu Biljanu ne interesuje fudbal.

- Bilja samo prati Novaka Đokovića, a fudbal je uopšte ne zanima - dodaje Ilić.
Evropskom fudbalskom prvenstvu se raduje i Radiša Urošević, koji narednih mesec dana očekuje pre svega dobar fudbal.

- Naravno, pratiću fudbalsko prvenstvo. Sad koliko ću moći utakmica da odgledam zavisi od slobodnog vremena. Uglavnom pratim sve utakmice, jer kad ne mogu da gledam direktan prenos, pogledam odloženi snimak. Volim fudbal, ranije smo se često okupljali mi pevači i igrali. Žao mi je što se ove godine nije plasirala srpska reprezentacija, pa ću na ovom prvenstvu navijati za Ruse iz nekih naših razloga - kaže Radiša Urošević.

- Imamo neke zakazane svirke sledeće nedelje, ali sigurno ću pratiti i fudbalsko prvenstvo. Zanimaju me ovako velike sportske manifestacije. Recimo, po meni je Francuska favorit, mada ću ja navijati za Englesku. Ne znam koliko imaju šanse, ali volim kako Englezi igraju. Španci su takođe favoriti, Nemci opet imaju opasan tim. Videćemo šta će biti. U svakom slučaju ljubitelji fudbala će uživati. Neke utakmice ću gledati sa drugarima, neke kod kuće. Sve zavisi gde kad budem - rekao je Miša Aleksić.

I Zoran Kalezić kaže da pre svega očekuje kvalitetan fudbal.
- Pratim fudbal i uživam dok ga gledam, posebno kada je neko prvenstvo. Tada imaš priliku da vidiš najbolje fudbalere Evrope i to ne može da ne bude lep prizor za oči. Volim ono što je kvalitetno. Žao mi je što nema naših igrača, ali i kad oni ne igraju nađem nekog svog favorita. Volim da pogledam dobru utakmicu, ali sad da za nekog navijam posebno, ne navijam - kaže Zoran Kalezić.

M. Karović

I nastupi i utakmice

Uprkos tome što mu je prilikom pada sa bicikla naprsla ključna kost, Bora Đorđević će nastaviti sa svirkama, ali kao strasni ljubitelj fudbala prati će i utakmice na Evropskom prvenstvu.
- Dobro sam i nastavljam da pevam. Nije ništa ozbiljno. Odmaram se trenutno u Sloveniji, a naravno pratiću i fudbal, jer volim ovaj sport i mislim da će biti dobrih utakmica. Volim kad se skupi društvo i gledamo utakmice. Nekad gledam sam, nekad u društvu. Sve zavisi. E, sad ko će da osvoji prvenstvo videćemo - kaže Bora Đorđević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online