Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 30.06.2016.
06:00
D. Petrović - Vesti A

Bora lomio sve što je mogao

Bora Đorđević oporavio se nakon pada s bicikla kada je slomio ključnu kost. Kako kaže, dobro se oseća, ali će jedno vreme za svaki slučaj izbegavati da vozi bicikl. Nije ovo prvi put da je Bora pao i slomio neku kost, padao je i ranije, a ni sam ne zna koliko puta je nosio gips.

Z. K. Munja
Prste ne računa: Bora Đorđević

- Novinari su izračunali da sam sedam puta nosio gips, ali to nije tačno. Mnogo više puta sam se lomio. Sve što je moglo da pukne, pucalo je. Tu ne ubrajam prste, to je sitno - rekao je Bora.

Z. K. Munja
Čeka je terapija: Marija Šerifović

I Marija Šerifović ovih dana muku muči s povredama, zbog čega je morala da otkaže koncert u Podgorici.

- Posle nastupa u Nemačkoj, na kome je bio lud provod, spotakla sam se i pala. Ali, kako to obično biva u takvim situacijama, u pokušaju da ublažim pad pala sam još nezgodnije. Povredila sam vrat i bilo je baš bolno. Moram sanirati povredu i narednih dana čeka me terapija. Nadam se da ću se vrlo brzo vratiti na scenu i nastupima - rekla je Marija za beogradske medije.

Pevači, kao i svi ljudi, skloni su padanju što na bini, što van nje. Među najpoznatijim "padavičarkama" je Severina Kojić koja je više puta padala, lomila nogu, bila u gipsu i onda opet padala, čak i na nastupima. Najgore je prošla pre desetak godina kada je vozeći rolere u Splitu pala i ozbiljno povredila zglob na nozi. Godinama je vukla posledice raznih povreda, pa je pre dve godine bila primorana da ode i na operaciju noge.

Padanja nije bila pošteđena ni Lepa Brena. Kao mlada i razgibana pevačica umela je da sopstvenom nogom udari sebe u glavu i padne na sred bine, a taj snimak je i danas hit na Ju tjubu. Međutim, osmeh joj nestaje s lica kad se seti kako je pre dve godine pala na hotelskoj terasi na hrvatskom primorju i polomila obe ruke. Taman kad se malo oporavila, opet se strmeknula niz stepenice, ovog puta na Zlatiboru i, pogađate, opet slomila ruku.

Na sreću, poslednjih godinu dana malo se smirila. Ne zna se da li je padala, ali bar više nije bila u gipsu.

Z. K. Munja
Propala skroz: Ana Bekuta

I Ana Bekuta imala je pehove s padanjem na bini, a kamerom je zabeležen njen pad na jednoj manifestaciji. Ana je poletno pevala svoj hit "Bekrijo", a onda je poletela niz stepenice s mikrofonom u ruci. Nije stigla ni da vrisne, samo je izustila: "Jao, majko propala sam skroz!"

Kad smo već kod propadanja, jedan od najgorih pehova imao je pevač Igor Starović iz nekada popularnog pop benda Divlji kesten, koji je bukvalno propao kroz binu u Leskovcu.

Stameni pevač je zadobio ozbiljne povrede, usledila je tužba protiv organizatora koncerta, a spor je dobio nekoliko godina kasnije. U međuvremenu je nestao s estradne scene, a ljudi ga i danas više pamte po tom propadanju kroz binu nego po pesmama.

Z. K. Munja
I zvezde padaju: Zdravko Čolić

Novinar ublažio pad

Da padova nisu pošteđene ni najveće zvzde potvrđuje Zdravko Čolić, koji je pao u Sarajevu na koncertu u Zetri.
- Sarajevski koncert 2001. godine bio je najemotivniji, i moj pad s bine! Pevao sam, svirao na gitari i onda u želji da se obratim publici sa "Dobro veče, Sarajevo, dobro veče, rodni grade", napravio sam korak više i pao s bine visoke 2,5 m! Na svu sreću, tu je stajao novinar iz zagrebačkog "Vjesnika", pa mi je ublažio pad. Odmah sam se vratio na binu i nastavio da pevam kao da se nista nije desilo i to s pesmom "Produi dalje". Publika je mislila da je to bio neki fazon! - pričao je Čola.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online