Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.07.2016.
03:11
S. Đurić - Vesti A

U Tursku ni za živu glavu

Teroristički napadi u svetu sve su učestaliji. Više niko i nigde nije siguran što posebno brine srpske pevače koji često nastupaju u dijaspori. I dok jedni kažu da ne razmišljaju o tome i ne plaše se, drugi pak imaju ozbiljan strah od terorista. Zbog straha od terorizma mnogi su ove godine odustali od letovanja u Turskoj, a tezge zakazuju samo kod proverenih organizatora. Jasna Đokić, koja se trenutno odmara na Zlatiboru, kaže da joj nije svejedno kad god čuje da je negde bio teroristički napad.

Reuters
Nigde nije sigurno: Teroristički napad u Istanbulu na aerodromu "Ataturk"

- Moram da priznam da me je strah. I ne bih putovala u Tursku sad ni za živu glavu. Čak i da sam uplatila aranžman odustala bih. Bezbednost mene i moje porodice je na prvom mestu. Što se tiče nastupa uvek idem tamo gde je provereno. Mi ovde u Srbiji sve organizujemo i unapred dogovorimo, tako da idemo na sigurno. Ne bih išla nigde na neviđeno. Pevala sam u Australiji, Americi i nije bilo nikakvih problema. Nastupala sam i u Istanbulu, ali sam znala kod koga idem i zaista je bilo besprekorno. Kad bi me neko nepoznat pozvao da pevam ne bih pristala - kaže Jasna Đokić.

Biljana Krstić sa svojom grupom Bistrik obišla je skoro ceo svet zahvaljujući gostovanjima na raznim festivalima.

Za dlaku izbegli napad

Aleksandara Prijović i Filip Živojinović za dlaku su izbegli nedavni napad terorista u Nici. Oni su bili na odmoru u Monte Karlu, a pred povratak u Srbiju Filip je insistirao da svrate u Nicu na večeru u njegov omiljeni restoran. Na sreću, u poslednjem trenutku su se predomislili.
- Još uvek sam u šoku! Da sam poslušala Filipa da idemo da jedemo njegovu omiljenu picu, pobili bi nas sigurno! Ne mogu da dođem sebi! Sreća pa sam htela ranije da se vratim za Srbiju, jer imam puno poslovnih obaveza. Nešto mi je govorilo da ne treba da idemo tamo i Bogu hvala što nismo - rekla je Aleksandra po povratku u Srbiju.

- Naravno nije mi svejedno, ali se trudim koliko mogu da ne razmišljam o tome. U poslednje vreme dosta nastupam u Srbiji, tako da sam mirna. Za 6. oktobar je zakazan nastup u Antaliji, koji će najverovatnije biti otkazan zbog vanrednog stanja koje je uvedeno u Turskoj. Za sada još ništa ne znam, ali verovatno će ga održati kada se za to stvore uslovi - kaže Bilja Krstić.
Marija Šerifović ističe da se ne boji za svoju bezbednost.

- Strašno je što nevini ljudi ginu i to je velika tragedija za sve. Pevala sam i u Francuskoj, i u Turskoj za naše ljude koji žive u ovim zemljama. Ukoliko bi mi organizatori garantovali bezbednost ponovo bih prihvatila ponudu i pevala - rekla je nedavno Marija Šerifović.

Lepa Brena ističe da se ne plaši nikoga i ničega, pa putuje svuda.

- Ne plašim se nikoga i ničega, pa ni terorista. Šta je suđeno, suđeno je - rekla je svojevremeno Lepa Brena.

Katarina Ostojić Kaja, koja sa suprugom Džunior Džekom i ćerkicom Nikolinom živi u Briselu bila je potpuno paralisana od straha nakon terorističkih napada u tom gradu početkom aprila. Dan pre toga ona je doputovala u Srbiju, ali su u Briselu ostali njen muž i ćerka.

- Bila sam u šoku kada sam čula šta se desilo. Škola moje ćerke je na 300 metara od aerodroma. Pretrnula sam od brige, bila sam u haosu, ali osim moje izbezumljenosti od straha nismo imali druge posledice. Uplašila sam se kao nikad u životu - iskrena je Kaja.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online