Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 04.08.2016.
00:11
D. Petrović - Vesti A

Karleuša zgodnija od Cece

Leto je, pa su se pevačice po običaju razgolitile. Poziraju u kupaćim kostimima na plaži, muškarci uzdišu, a mediji biraju ko je najzgodnija, ko ima najlepšu pozadinu, grudi... I dok se mlade pevačice diče izvajanim telom, ni one starije koje su već zagazile u četvrtu i petu deceniju života još nisu za staro gvožđe. Pojedine čak mogu bez problema da stanu na crtu i po desetak, petnaest godina mlađim koleginicama.

Z. K. Munja
Nije lako sa mnom: Jelena Karleuša

Zato su se neki dosetili i sproveli anketu među publikom sa pitanjem - ko je najseksepilnija mama na srpskoj estradi? Naravno, ukusi su različiti, a lepota u oku posmatrača, ali u vrhu su i dalje dame koje već godinama "caruju" na ovakvim listama.

Prema istraživanju jednog srpskog portala najseksepilnija mama na srpskoj estradi je Jelena Karleuša. Ona ima dve ćerke Atinu i Niku sa fudbalerom Duškom Tošićem, i koliko god joj osporavali pevačke kvalitete, činjenica je da izgleda sjajno iako će za koji dan ova vatrena lavica napuniti 37 godina.

- Hoću, mogu, moram - to su tri najčešće reči koje sebi ponavljam. To je ono zbog čega sam inspiracija mnogim fanovima. Nije lako sa mnom, i ako pitate mog muža on bi vam rekao da je zaslužio orden za ovih deset godinama sa mnom. I koliko god sam u ratobornom raspoloženju prema svemu i svakome, kada dođem kući ja sam pre svega supruga i majka - rekla je nedavno Karleuša, koja je već godinama vegeterijanac, ne puši, ne pije, ne jede slatkiše, pa ima devojački stas i posle dve trudnoće i dva porođaja.

Z. K. Munja
Ja sam sebi najbolja: Ceca Ražnatović

Daleko ispod nje na lestvici najseksepilnijih mama je njena ljuta rivalka Ceca Ražnatović. Sa dvoje odrasle dece ona je godinama važila za jednu od najzgodnijih srpskih pevačica, ali Ceca, koja gazi petu deceniju, u poslednje vreme se opustila.

Kako kažu oni koji su je videli na nedavnom nastupu u Budvi, dobila je neki kilogram više, a sve se čini da je preterala i sa hirurškim intervencijama. Iako je smanjila nekada ogromne grudi, sada je povećala pozadinu, što uz njenu sitnu konstituciji nikako ne ide. Naravno, sve njene slike koje se pojavljuju po medijima dobro su ispeglane u fotošopu, iako ona tvrdi da njoj to nije potrebno.

- Ja ne volim štikle i nosim ih samo zato što telo izgleda lepše kada ste na štiklama. Ali, baš me briga, ja sam takva kakva sam. Nemam noge od metar i dvadeset, ne dorađujem se u fotošopu, mene to uopšte ne zanima. Ja mogu da se pojavim pred mojoj publikom ovakva kakva jesam - rekla je Ceca, koja je mama već punoletnih Veljka i Anastasije.

Na trećem mestu je Nataša Bekvalac koja ima ćerkicu Hanu iz braka sa bivšim vaterpolo asom Danilom Ikodinovićem. Kako najviše poverenja ima u sestre o njenom izgledu brine starija sestra Dragana koja već godinama ima kozmetički salon.

Mirka i Ana

U top pet najseksepilnijih mama na estradi ušle su i mnogo mlađe Mirka Vasiljević (25) i Ana Sević (35). Mirka sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece, dok je Ana Sević udata za kolegu Darka Lazića s kojim ima ćerkicu Lorenu. I dok Mirka ima pune ruke posla s decom, a trčkaranje za njima joj pomaže da ostane u kondiciji, Ana vodi računa o svom izgledu, u šta su se uverili posetioci na crnogorskim plažama ovog leta gde se odmara sa ćerkicom, dok njen suprug putuje i zarađuje.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online