Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 16.08.2016.
06:11
E. V. A

Polugola Severina na praznom stadionu

Koncertom Severine Kojić i Miroslava Ilića na stadionu kraj Bjelice u nedelju uveče završen je 56. Sabor trubača u Guči, koji je prema procenama posetilo oko pola miliona ljudi. Očekivana gužva na koncertu srpske snajke je izostala, a ljubitelje trube razgalio je Slavuj iz Mrčajaveca koji je nastupio nakon Severine.

Z. K. Munja
Sado-mazo stil: Severina Kojić u Guči

Višedevna medijska kampanja protiv njenog nastupa u Guči dala je rezultate, pa se na njenom koncertu okupilo jedva oko 3.000 ljudi, stadion koji prima oko 15.000 posetilaca delovao je sablasno prazan. Ali, to nju nije sprečilo da napravi feštu, a na sceni se pojavila u kožnom sado-mazo kompletu, a sve u skladu sa novom pesmom "Silikoni".

Hrvatska zvezda je u Guču došla sa suprugom Igorom, svekrom Draganom Kojićem Kebom i svekrvom Oljom, a organizatori su joj dodelili obezbeđenje, pa niko nije mogao ni da joj priđe.

Pokušaj pojedinih novinara da joj poklone šajkaču je propao, jer je odmah "uskočio" njen suprug Igor koji je uzeo šajkaču uz reči: "Daj to meni, to nije poklon za nju."

Severina je koncert započela hitom "Bred Pit", uz mlak prijem publike. Iako se svojski trudila da zagreje posetioce, ljudi mahom nisu reagovali, da li zbog umora od višednevnog bančenja i pijančenja uz trubače ili su organizatori omašili i Severina zaista ne ide uz bleh muziku.

Na sceni joj se pridružila MC Sajsi s kojom je izvela duetsku pesmu "Silikoni", ali i svekar Dragan Kojić Keba koji je sa snajkom otpevao nekoliko pesama.

- Draga moja snajka, dobro došla u Guču. Ko ima ovakvu snajku? Niko. Da si mi uvek tako lepa i debela. Dobro, nisi debela, bićeš - rekao je u jednom trenutku Keba, a ovu njegovu rečenicu mnogi su protumačili kako je Severina u drugom stanju. Seve je uzvratila komplimentima na račun svekra i nastavila s nastupom koji je trajao dva sata.

Nakon nje na scenu je izašao Miroslav Ilić i odmah zapevao "Pozdravi je, pozdravi". Već sa prvim taktovima njegovih hitova publika je pohrlila na stadion koji je ubrzo bio mnogo puniji nego za vreme nastupa popularne Hrvatice. Slavuj iz Mrčajevaca dobio je ubedljivo ovu bitku, jer je ovo ipak njegov teren. Iz prvih redova bodrili su ga supruga Gordana, ćerka Marija sa suprugom i decom, dok je publika uglas s Miroslavom pevala njegove hitove.

Z. K. Munja
Vole ga saboraši: Nastup Miroslava Ilića

- Ispraćamo 56. sabor, a vidimo se, Bože zdravlja, i iduće godine - poručio je Miroslav.

Novak domaćin 2017?

Sabor trubača zvanično je gotov, poslednji posetioci pakuju šatore, komunalci skupljaju otpad, a organizatori svode račune ovogodišnje fešte. Prema rečima Slobodana Jolovića, predsednika Organizacionog odbora, Sabor trubača je u potpnosti uspeo i sad već razmišljaju o narednom.
- Donekle izmenjena koncepcija i mnogo ozbiljniji pristup organizaciji dali su dobre rezultate. Finansijski rezultati se još ne znaju, ali već sada sam siguran da su dobri i da je Sabor i u tom smislu bio uspešan - kaže Jolović.
Dragačevci već razmišljaju o sledećem Saboru trubača koji će biti održan od 9. do 13. avgusta 2017. godine na kojem će, nadaju se Gučani, domaćin biti Novak Đoković.

Nastupom Severine i Ilića spuštena je zavesa na još jednu trubačku feštu koja je ove godine uvela brojne novine, među kojima i takmičenje za šampiona Guče, a titulu prvog šampiona i ambasadora Guče poneo je Ekrem Mamutović.

Iako su se organizatori potrudili da podignu nivo Sabora i spoje nespojivo kao što je nastup Riblje čorbe na Saboru, jedina omaška je, kako se čini, bio koncert Severine kojoj ipak nije mesto na ovoj trubačkoj fešti.

Mladić grizao žene

Tokom Severininog koncerta u publici je zabeležen bizaran incident. Nepoznati mladić očigledno pod dejstvom alkohola napadao je žene, a jednu je čak i ugrizao! Na sreću, bez većih posledica. U opštoj gunguli momak je preskočio zaštitnu ogradu i pokušao da dođe do bine i Severine. Ali, reagovalo je obezbeđenje i istog trenutka mladić je izbačen sa stadiona.




 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 18.08.2016. 22:25
Шта ова изиграва, неку као звјезду па јој додјељено обезбјеђење? Ма торњај се ку-рво у Сплит и тамо се огрни оном твојом крпетином....јер за боље и ниси !!!
Četvrtak 18.08.2016. 22:26
Шта ова изиграва, неку као звјезду па јој додјељено обезбјеђење? Ма торњај се ку-рво у Сплит и тамо се огрни оном твојом крпетином....јер за боље и ниси !!!
Četvrtak 18.08.2016. 22:27
Шта ова изиграва, неку као звјезду па јој додјељено обезбјеђење? Ма торњај се ку-рво у Сплит и тамо се огрни оном твојом крпетином....јер за боље и ниси !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online