Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 21.08.2016.
14:54
Vestionline A

Hrvatska: Dojavom o bombi prekinut koncert Nede Ukraden!

Zbog dojave o postavljenoj bombi u subotu uveče oko 22.30 časova, nakon samo pola sata koncerta na virskom Trgu svetog Jure, pevačica Neda Ukraden povukla se s bendom sa pozornice. Sat vremena kasnije u ime organizatora objavila je da koncerta neće biti, iako je i u tom trenutku više hiljada Nedinih fanova sa distance čekalo na nastavak.

Z. K. Munja
Dojava o bombi prekinula koncert Nede Ukraden
Z. K. Munja

Kada su se svi razišli i kada je uz pomoć policije u Zadru osiguran prostor bine, policijski pirotehničari pretražili su pozornicu i neposrednu okolinu, nali bomba ili bilo kakva eksplozivna naprava nije pronađena. Razočaranje u publici je bilo veliko, a najgore je bilo velikoj balkanskoj estradnoj zvezdi. Bila je puna energije, motiva i entuzijazma…

- Ja bih i sada zapevala - rekla je nakon što je postalo jasno kako koncerta neće biti i dodala da se nije uplašila. - Nisam se uplašila! Sve je to deo lošeg i negativnog političkog folklora - kaže ona.

- Možda se zbog tenzija koje postoje prostor pozornice mogao ranije proveriti i osigurati, ali u ovakvim situacijama nikad ne znaš što se može dogoditi. Bilo je tu puno dece - rekla je Neda.

Ovakav prekid koncerta nije joj prvi u karijeri, barem što se nastupa u Hrvatskoj tiče. Pre tri godine u jednom klubu takođe je bila dojava o bombi, mada su motivi, kako kaže, verovatno različiti.

- U tom slučaju jedan konkurentski vlasnik diskoteke želi napakostiti drugom, a u ovom slučaju što god bio razlog - politički, sportski, predizborni ili bilo koji drugi - zaista mi je jako žao. Bila je ovo božanstvena večer pred predivnom publikom koja je došla iz Slovenije, Bosne, cele Hrvatske… Svima se zahvaljujem na pokazanoj ljubavi, jer Vir je predivno mjesto, a domaćini i organizatori vredni ljudi i ljubazni domaćini. Ja se na Vir vraćam, jer ga obožavam. Ništa me ne može posvađati s Virom i poremetiti naš odnos i ljubav - rekla je Neda.

Načelnik Opštine Vir Kristijan Kapović smatra da dojava o bombi ima lokalnu, političku pozadinu.

- Neda je kod nas pevala i dosada, ovo je treća uzastopna godina što nastupa u Viru, pa mislim da ovo nema veze s izvođačem. Po mom bi mišljenju do dojave došlo i da je pevao Neno Belan, Prljavo kazalište ili neko treći. Cilj je bio prekinuti Virsko leto kao projekt - kaže Kapović, prenose hrvatski portali.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online