Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 14.03.2017.
21:12
telegraf.rs A

Nekad su se voleli, sada završili na sudu: Sa njom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

Pre 30 godina estradu je zatresla priča kako je Miroslav Ilić dobio sina iz veze sa Mirjanom Antonović, iako je već tada bio u braku sa zakonitom suprugom sa kojom i danas živi, Gordanom.

Facebook/Mirjana Antonovic
Mirjana Antonović

Međutim, do dan danas nije dokazano da Miroslav zaista jeste otac Devina Antonovića, koji se sada sa majkom sudski bori da dokaže da mu pevač jeste otac.

Mirjana, koja sa sinom živi u Americi, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a mnogi koji je poržavaju svakodnevno komentarišu kako izgleda neverovatno mladoliko iako je u šestoj deceniji.

Inače, Mirjana je višeecenijski prijatelj sa Brenom i Bobom Živojinovićem, kod kojih je sa sinom i boravila prilikom poslednje posete Srbiji. Kako se priča, Brena i Boba Mirjani i Devinu biće čak i svedoci na sudu, pošto su bili svedoci Mirjanine veze sa Miroslavom Ilićem.

Ono što je svojevremeno šokiralo javnost jeste i Devinova ispovest u kojoj je otkrio kada je saznao da mu je Miroslav otac.

- Imao sam dvadeset dve godine, a saznao na prilično šokantan način. Te 2008. sam sa majkom iz Njujorka doveo našeg teško bolesnog prijatelja Pavla. Ni sam ne znam ko me je i gde slikao, ali smo se mama i ja ubrzo vratili za Njujork. Nekoliko dana posle našeg povratka nazvao me je prijatelj i rekao mi da pogledam moje i fotografije Miroslava Ilića na internetu.Video sam slike i naslove u novinama. Bio sam u šoku kada sam saznao da mi je on biološki otac - rekao je svojevremeno Devin.

Devin, koji ima 31 godinu a po profesiji je doktor, tada je opisao i prvi kontakt sa Miroslavom:

- Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao i rekao mu: Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike. Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: Drago mi je da si živ i da si dobro. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje - otkrio je Antonović.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.03.2017. 22:45
Еееее мој ти Мирославе.....оматорео а памети ниси стекао ! Узалуд ти живот онда.....Заборавио си Мирославе....." да се све у животу плаћа и да се све у животу враћа"....! Ниси ти био ништа другачији од многих мушкараца којима је животни мото да ....." хоће преко 'леба погаче".....тј имао си жену, дјецу и брак али боже мој хтио си и да је**ш нешто са стране, оно....."забрањено воће је увјек, најслађе".... Ееее мој ти сад ћеш да кусаш и оно што си пос*ао! Тако ти и треба....БИТАНГО !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online