Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.05.2017.
02:14
S. Đurić - Vesti A

Sinan: Mile je mrtav za mene!

Skandali su oduvek bili deo javne scene, i prečica za naslovne strane novina. Zato ne čudi što se poslednjih godina pevači javno prepucavaju po medijima, iznose prljav veš, razvode se tako da o tome bruji ceo svet. Iako je doskora golotinja uglavnom bila "rezervisana" za pevačice, sada su počeli da se skidaju i pevači.

Z. K. Munja
Ljut: Sinan Sakić

Tako se Šako Polumenta našao u centru skandala zbog golišavih fotografija i snimaka koje je slao maloletnoj devojci. Pravdao se Šako, ali džaba. I nije on jedini koji se našao na stubu srama zbog fotki.

Dari Bubamari je pukao brak zbog slika na kojima je kao od majke rođena, ali omalena pevačica se ni posle razvoda ne smiruje. Voli da bude u centru pažnje, pa to ti je. Zbog kompromitujućih fotografija u žiži javnosti se našla i Maja Nikolić, a slike je objavio njen bivši verenik. Usledila je žestoka, javna svađa među njima, međusobna optuživanja, pretnje tužbama i na tome se sve završilo. Što bi rekao narod: "Tresla se gora, rodio se miš."

Međutim, to nije slučaj i sa Sinanom Sakićem koji nije zaboravio i oprostio kolegi Miletu Kitiću što nije došao na VIP žurku posle njegovog koncerta iako je bio gost kod kolege. Iako je od tada prošlo punih osma godina, Sinan i danas poručuje Miletu: "Ti si mrtav za mene!"

- Nisam zaslužio ono što mi je uradio. Mile je mrtav za mene! Na kolenima da me moli, neću mu oprostiti. Ponizio me je na najgori mogući način i zadao mi bolan udarac. Što je najgore nikada nije ni pokušao da se izvini i zato ne postoji nikakva šansa da se ikada pomirim s njim - poručuje ovih dana Sinan. Miletov koncert u Beogradskoj areni bio je i jabuka razdora između njega i Dragane Mirković. Njih dvoje su već osam godina u lošim odnosima, a Kitić ne želi ni da čuje za koleginicu.

Muke po Miroslava

Nije lako ni Miroslavu Iliću koga tabloidi već godinama "razvlače" zbog navodnog vanbračnog sina Devina. Pevač neće ni da čuje za momka, odbio je da uradi test očinstva, ali to nije sprečilo Devinovu majku Mirjanu Antonović da svaki put oplete po pevaču. I kao da joj to nije bilo dovoljno, već je napisala i knjigu u kojoj je detaljno opisala romansu sa Miroslavom Ilićem.

Skandala tokom karijere nije bila pošteđena ni Vesna Zmijanac. Uglavnom su se svi vrteli oko njenih muškaraca - s kim je bila, šta je radila, kom političaru duguje uzlet u karijeri... Nisu je zaobišli ni ljubavni skandali, a posebno buran bio je raskid četvorogodišnje romanse sa Željkom Rstićem koga je navodno uhvatila u prevari. Posle brojnih međusobnih svađa i optužbi, sada su zakopali ratne sekire.

Kristina se odrekla sestre

Otvoreno pismo Kristine Kovač na Fejsbuku u kom se javno odrekla sestre Aleksandre šokiralo je javnost. Niko nije očekivao od mirne, tihe i povučene Kristine da u javnost iznese probleme koji su se godinama gomilali u njenoj porodici. Ali, njoj je očigledno prekipelo i više nije mogla da ćuti.

Zbog toga je imala probleme ne samo sa sestrom, već i sa ocem koji se u jednom trenutku, tako se bar činilo, priklonio Aleksandri. Ali, izgleda da su posle svih teških reči u porodici Kovač ipak uspeli ispeglaju sve probleme. Dokaz za to je činjenica da je Kristina bila u publici na nedavnom koncertu svog oca Kornelija koji je imao u Narodnom pozorištu u Beogradu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online