Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 29.07.2017.
02:00
D. Petrović - Vesti A

Intima na izvo'lte

Mnoge poznate ličnosti trude se da porodične tajne zadrže u svoja četiri zida. Ali, sve češće se dešava da takve priče "isplivaju" u javnost, pa se prepucavaju bivši supružnici, ali nažalost i otac i ćerka. Rajko Šerifović, otac Marije Šerifović, ozbiljno se posvađao sa naslednicom, ali umesto da spor reše u četiri oka, on se žali medijima.

N. Đurović
Svedok nasilja u porodici: Marija Šerifović

- Dobio sam ponudu za jedan rijaliti i finansijska pomoć bi mi dobro došla, jer sam u velikom problemu. Nisam bio cvećka, ali ipak sam ja stvorio i Vericu i Mariju, a sad sam na ulici - požalio se Rajko Šerifović. Marija za njega ne želi ni da čuje, sve što je imala da kaže o njemu rekla je u svojoj knjizi i dokumentarcu "Ispovest".

- Kao dete prisustvovala sam brutalnim scenama u porodici koje su prilično odredile moj karakter. Svi imamo nekog ludaka u familiji, nekog ko je lud, alkoholičar, kockar... - rekla je pevačica u svom dokumentarcu.

instagram.com/milanstankovic

Rastao bez oca

Kao četvorogodišnji dečak Milan Stanković je ostao bez oca koji je umro u zatvoru pod nerazjašnjenim okolnostima.
- Za mene kao dete koje je kroz to prošlo, sasvim je dovoljan hendikep što sam rastao bez oca, i to znaju samo oni koji su bili u sličnoj situaciji. Nikada nisam imao nameru da pričam o tome, jer je to moja intimna bol. Neću ni sada da detaljišem na tu temu, ne zato što se u njoj krije bogzna kakva misterija, već zato što je to naprosto mnogo teško - kazao je Stanković.

Tajne Stojanke Novaković Stoje razotkrila je njena bivša razredna iz osnovne škole u Perlezu. Ona je rekla da je pevačica ponavljala peti razred, posle čega je prebačena u školu za decu sa posebnim potrebama. Kada je ovo čula pevačica je poludela, pa se sa razrednom razračunala u otvorenom pismu koje je objavila na Fejsbuku.

- Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. I pošto nismo imali da nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu na poklon, spadala sam među sirotu decu koja nažalost nisu bila omiljena. Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan danas, vidim isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate, i uspela sam u tome - poručila je Stoja.

A. Čukić
Sama sve ispričala: Suzana Mančić

Iskrena Suzana

Interesovanje javnosti za tajnama poznatih ličnosti sve češće su tema raznih knjiga koje se bave estradom. Priliku da dobro zaradi na sopstvenim tajnama videla je i Suzana Mančić koja je pre pet godina objavila autobiografiju "Neukrotivo srce." Knjiga je odlično prošla, ona dobro zaradila, pa je dve godine kasnije u istom stilu napisala i nastavak - "Kao da sam sanjala".
- Svoj život donela sam kroz sliku jednog vremena, progovorila sam o nekim stvarima koje su svuda oko nas, ali ih sveprisutni dvojni moral negira. Ali, iskrenost je uvek bila moje najjače oružje - rekla je jednom prilikom Suzana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online