Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 02.08.2017.
06:11
S. Đurić - Vesti A

Javna bruka ni zbog čega

Na estradi nikad nije falilo svađa, a poslednjih dana u centru pažnje je sukob Marije Šerifović i Aleksandre Stojković Džidže, ćerke Dragana Stojkovića Bosanca. Ona je preko Instagrama poručila koleginici da će je strpati u zatvor! Zašto je potkačila koleginicu, nikome nije jasno.

N. Đurović
Ni ime mi ne pominji: Marija Šerifović

- Probudim se danas i zatekne me poruka od prijatelja. Otvorim i vidim sebe na naslovnoj strani i kaže Džidža: "Je...ću ti mater! Strpaću te u zatvor." I mislim se, ko sve sebi daje za pravo da uopšte izgovara moje ime. Pri tom apsolutno nemam pojma o čemu se radi! Nemam nikakve veze ni sa kakvim Ju tjub kanalima, video zapisima, a ponajmanje se bavim lažnim vestima o tvom ocu. Odmah da se razumemo, izuzetno sam blaga i obzirna u ovom trenutku samo zato što dobar deo svog vremena provodim sa tvojim ocem od kojeg očigledno pored muzičkog umeća nisi uspela da pokupiš ni najosnovnije vaspitanje. Ali čestitam - uspela si da dođeš do naslovne strane pa makar i na ovako mizeran način - odgovorila joj je Marija na Instagramu.
Usledio je Džidžin demanti i opravdanje "da joj neko smešta".

- Ja nju ni u jednom kontekstu nisam pomenula, niti uperila prst u bilo koga, imam i dokaze za to. Odgovorila sam joj na Instagramu za prozivke, i to je sve. Stvarno ne znam ko meni smešta ove stvari - pravdala se Aleksandra.

Sukob zbog žene

Aca Lukas i Željko Šašić ne mogu očima da se vide, iako su nekada bili u veoma korektnim odnosima. Do problema je došlo kada se Lukas se oženio Šašićevom bivšom suprugom Sonjom, iako su se njih dvoje razveli nekoliko godina ranije.
- On je sve dobio od mene. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je na kraju uzeo moju ženu. Mi smo kao klinci radili zajedno i družili smo se. Ja sam ga podržavao i bio sam mu iskren kolega - rekao je jednom prilikom Šašić, koji koristi svaku priliku da potkači Lukasa.

Najduži, ali i najžešći rat na estradi vodi se već decenijama između Svetlane - Cece Ražnatović i Jelene Kareluše.

O njihovoj svađi nedavno je pričala Marina Tucaković koja je dobra i sa jednom, i drugom.

Tuča u studiju

Nije redak slučaj ni da se netpeljivost pretvori u tuču. Fizičkim sukobima sklone su i žene, a kada se one pobiju, perje, pardo - stolice lete na sve strane! Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi poznate su po tankim živcima, pa je bilo samo pitanje vremena kada će se sukobiti. Srele su se u rijaliti programu Farma gde su stalno bile na ivici sukoba. Međutim, Zorica je ispala, a Vendi je nastavila da je odgovara pred kamerama. Tuča je usledila u studiju kada je Zorica polila vodom, dok je Vesna gađala komadima nameštaja koji je bio u studiju. Indira Aradinović Indi ima tešku ruku što najbolje zna njena sestra Edita. Njih dve su se pre neku godinu pobile zbog momka, pa su komšije pozvale policiju. Strasti su se slegle, sestre su se pomirile, a o ovom incidentu nisu rekle ni reč, pa je sve ostalo u krugu porodice.

- Mislim da se njih dve nikada neće pomiriti - rekla je Marina.

S vremena na vreme padne i pokoje pomirenje. Slavica Ćukteraš i Tanja Savić bile su bliske drugarice, potom su se žestoko posvađale i godinama nisu razgovarale, ali su se na kraju pomirile. Danas svaka vodi svoj život, Tanja uz supruga i dva sina pokušava da vrati popularnost s početka karijere, dok se Slavica u potpunosti posvetila odgajanju ćerke koju je dobila u braku sa fudbalerom Vladom Avramovim.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online