Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 23.08.2017.
17:17
Vestionline, Story rs A

Mia progovorila o vezi: Bila je to fatalna privlačnost

Popularni par Mia Borisavljević i Bojan Grujić važe za jedan od najlepših parova sa domaće estradne scene. Pevačica je nedavno otkrila zanimljive detalje njihovog prvog susreta, za koji je glavni krivac posao kojim se oboje bave

Z. K. Munja
našla srodnu dušu: Pevačica Mia Borisavljević

Iako je Mia u blagoslovenom stanju, pevačica još uvek ne želi da govori o tome u javnosti.

- Bojan i ja smo se upoznali na jednom mom nastupu u Beogradu. Došao je da čuje kako zvuči moja svirka jer je trebalo ubrzo da počne da nastupa sa mnom po preporuci mojih muzičara. Prva rečenica koju sam mu tada uputila bila je: "Au, čoveče, koliki si, izgledaš kao obezbeđenje, nemoj više da rasteš!" - nasmejano kaže Mia, koja je izgleda pravi dokaz kada ljudi kažu da nas uvek snađe ono što ne želimo.

- Ubrzo su se pojavile prve simpatije sa obe strane, ali smo to oboje krili. Najviše zbog posla! Tačnije, nisam sebi htela da priznam da mi se desilo upravo ono za šta sam tvrdila da nikad neće. To je da pomešam ljubav i posao! Međutim, razum se tu ništa ne pita. Dugo smo se odupirali našoj ljubavi, ali je privlačnost bila fatalna - iskreno priča Mia, i dodaje da je odluka o zajedničkom životu u stvari bila spontana, koja se i pokazala kao dobar potez.

- Dosta vremena provodimo zajedno na putovanjima i u Beogradu. Bilo nam je sve teže da se razdvojimo čak i na par dana. Tako da nije bilo nikakvih usmenih dogovora o zajedničkom životu, to se samo od sebe dogodilo.

Mia i Bojan važe za par koji ne voli monotoniju i učestalost, a budući da njih dvoje imaju mnoštvo zajedničkih stvari, pevačica ističe da je to, pre svega, vaspitanje koje nose iz porodice, kao i pogled na budućnost. Pevačica ne krije da ju je Bojan najviše kupio svojom dobrotom i posvećenošću porodici.

- Bojan je jako odgovoran čovek na kojeg možete da se oslonite. Sa njim znam, kad se nešto dogovorim, da je to tako. Vrlo je privržen porodici, jako emotivan, ali i impulsivan. On je kreativan i tajanstven, što ga čini jako zanimljivom ličnošću. Volimo provod i društvo, da putujemo i da planiramo dosta unapred. Imamo previše toga zajedničkog. Najveća vrlina je što je dobar čovek, a mana mu je što je lenj. Nekad mu treba bager da sprovede neku ideju - nasmejano priča pevačica.

U domu poznatog para svakodnevne čarke nastaju isključivo zbog umora i stresa, na kraju kojih Mia obično popusti. Glavna i poslednja reč u njihovom odnosu ne postoji jer su, kako kaže Mia, oboje prilično svoji.

- Razlikujemo se po tome što sam ja inicijator, a Bojan to u sebi nema. Tako da je i ta razlika savršeno uklopljena. U svađama nije bitan razlog, samo loš način komunikacije dovede do eksplozije. Međutim, ja sam neko ko ne može da živi u ljutnji i inatu i ako problem može da se reši još u toku svađe, ja ga rešavam. Ništa ne ostavljam za sutra i prekosutra. Dosta sam popustljivija i uvek nađem rešenje - ističe Mia i dodaje da je ipak ona zadužena za kulinarska umeća.

- Olakšavajuća okolnost je ta što Bojan ne pije kafu i što mu se sviđa sve što ja spremim. Najviše od svega volimo da putujemo negde jer jedino tada ništa ne može da nam pokvari slobodno vreme. Kad ostanemo u Beogradu, slobodnog vremena skoro i da nemamo. Što se pesama tiče, svaki dan i noć su nam pesma. Tako da smenjuju se omiljene u zavisnosti od prilike i raspoloženja - otkrila je pevačica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online