Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 28.09.2017.
00:55
D. Petrović - Vesti A

Sve Natine ljubavi: Treći brak, treća sreća?

Nataša Bekvalac proslavila je 25. septembra 37. rođendan i udala se na plaži na Ibici. Po treći put. I kako kaže, veruje da joj je brak sa Lukom Lazukićem - poslednji. Doduše, to je govorila i prethodna dva puta kada je stala ispred matičara, pa se predomislila.

M. Karović
Nataša Bekvalac

Fotografije sa venčanja nije kačila na društvene mreže, iako svaki detalj iz privatnog života deli sa fanoivima. Razlog? Slike je prodala za 10.000 evra jednom časopisu, što će bar donekle umanjiti minus od 100.000 evra koliko je svadba koštala, ako je verovati medijima. A da bi radoznalu javnost držala u neizvesnosti, postavila je nekoliko slika plaže na kojoj se udala, kao i fotku na kojoj uživa sa Lukom na bazenu samo nekoliko sati pred venčanje.

U odnosu na ranije brakove nešto se ipak promenilo. Prvo, sada se nije krila i venčavala u tajnosti kao ranije, i prvi put, posle dva propala braka, odlučila je da uzme prezime supruga. Doduše, pod devojačkim prezimenom će nastaviti da nastupa i predstavlja se u javosti, ali će joj Lazukić pisati u dokumentima. Nevesta je na venčanju nosila venčanicu koju je za nju kreirao Mihano Mamosa, kuma joj je bila Draginja Radonjić Petrović, koja joj je bila svedok i na venčanju sa Danilom Ikodinovićem, dok je Luka odabrao dobrog prijatelja.

Z. K. Munja

Sve Natine ljubavi

Nataša Bekvalac oduvek je više bila poznata po svom burnom ljubavnom životu, nego po pesmama. Na listi njenih muževa i ljubavnika našli su se mnogi poznati muškarci. Zbog prvog momka Lole, još maloletna Nataša je pobegla od kuće, potom je usledila burna romansa sa Midragom Kostićem Koletom koga je ostavila zbog vaterpoliste Danila Ikodinovića. Brak, u kome su dobili ćerku Hanu, potrajao je pet godina, a razišli su se uz teške reči i svađe, međusobne optužbe ko je koga varao... Nakon razvoda Nataša je menjala muškarce kao čarape, verila sa Vladom Vuksanovićem, ali se udala za Ljubu Jovanovića. Međutim, ni ovaj brak nije potrajao, pa se razvela posle dve godine. Ali, nije dugo čekala i po treći put je uplovila u bračnu luku. Do kada? Pa, ostaje da se vidi.

Nakon samog čina venčanja slavlje je nastavljeno u obližnjoj diskoteci, a provod će nastaviti narednih dana, pošto su Nataša i Luka za 25 odabranih gostiju iz Srbije zakupili vilu sa poslugom, navodno za 44.000 evra. Na svadbenom meniju našle su se tortilje punjene belim sirom i spanaćem, ćureći file sa avokadom, škampi, losos, lignje... Pio se skupoceni šampanjac i sangrija.

Nataša i Luka, kako je sama ispričala, upoznali su se pre šest godina na Ibici. Ali, on se ubrzo oženio, dobio ćerku, pa razveo, ali njih dvoje su izgubili svaki kontakt. Sudbina je udesila da Luku ponovo sretne ovog proleća i to u vreme kada je već uveliko planirala da se razvede od drugog supruga. Nije se mastilo na papiru za razvod ni osušilo, a ona je započela romansu sa Lukom, dva meseca kasnije ostala je drugom stanju i udala se posle samo pet meseci za Lazukića.

Emotivna

Nataša je često za medije isticila da je izuzetno emotivna, da je u ljubavi uvek sluša samo svoje srce... Kako se pisalo i pričalo, imala je avanture i sa Sergejom Trifunovićem i Vladom Georgievim koji joj je navodno posvetio pesmu "Lažljiva", ali ona nikada nije potvrdila ove priče. Medijsku prašinu pre nekoliko godina podigle su njene slike sa jahte oženjenog, albanskog biznismena Ćazima Osmanija Feliksa, iako je ona tvrdila da su samo prijatelji.

POVEZANE VESTI

Subota 30.09.2017. 20:21
Prvi...drugi...treći....molim ko je SLEDEĆI....?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online