Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 04.10.2017.
00:55
Vesti A

Pare spiskala na kuću u selu

Radmila Manojlović (32) ove godine obeležava deset godina rada na estradi. I pre toga je pevala, ali tek od učešća u Zvezdama Granda vinula se u zvezde. Već punu deceniju važi za jednu od najtraženijih i najzaposlenijih pevačica na estradi, a nastupe ima zakazane i po godinu dana unapred. Iako o honorarima ne voli da priča, javna je tajna da uzima 5.000 evra za tezgu.

Z. K. Munja
Rada Manojlović

Pa, ipak, Rada se žali da je prethodnih deset godina malo šta uspela da uštedi. Zapravo, svaki dinar koji joj je eventualno preostao ulagala je u kuću u rodnom Četerežu kod Požarevca, što se ispostavilo kao potpuno promašena investicija.

Rupa bez dna

Pored dve stare i trošne kuće Rada je počela da gradi velelepnu vilu u dvorištu svog oca u Četerežu. Ako je suditi po slikama nije žalila para, jer je želela da sve bude najkvalitetnije. Međutim, kuća k'o kuća, rupa bez dna, i stalno nešto treba i fali. Ali, zato u selu svi znaju gde je njena kuća, a ona se trudi da što češće dolazi i posećuje oca

- Ovaj moj posao je strašan, jedna rupa bez dna, stalno ulaganje... Ceo život ste novčano u kanalu, osim ako niste Ceca Ražnatović, Brena ili Dragana Mirković. Dok ne dođem do tog nivoa sve je konstantno ulaganje u pesme, spotove, a to je na desetine hiljada evra. Jedino se nadam da će mi se to ulaganje isplatiti - požalila se Rada.

Međutim, njene jadikovke samo su iznervirale obične ljude u Srbiji koji ceo mesec rade za platu od 300 do 350 evra. I od toga treba da plate račune, iškoluju decu, da žive... Društvene mreže su se usijale od negativnih komentara na račun pevačice kojoj poručuju da "ako joj se ne sviđa na estradi, uvek može da se vrati na selo i uzme motiku u ruke"...

- Lako se dogodi da baciš pare na promašene investicije. Tada ti ne treba mnogo da se zaglibiš u ozbiljne probleme. U mom slučaju ta promašena investicija je kuća u Četerežu. Mnogo sam se zaletela, nisam znala koliko je skupo građenje kuće iz temelja, pa spratovi i sve ostalo... Sve je leglo na moja jadna, mala pleća. Da sam samo malo organizovanija sve bi bilo u redu, ovako sve ostaje nedovršeno - iskrena je pevačica.

Tata kaže da nisam normalna

Rada ne krije da već godinama finansijski pomaže svoju porodicu. I nije joj to problem, već što ne sluša oca koji je više puta pokušao da je urazumi.

- Tata mi često kaže da nisam normalna. Sasluša on moje planove koji su nekad takvi kao da smo sestra i ja sestre Hilton, a onda mi onako ozbiljan samo kaže: "Ti nisi normalna!" Ja sam potpuno neorganizovana, ne umem s parama. Krenem da ulažem u jedno, pa stanem, pa počnem drugo i sve tako ostaje na pola i nedovršeno - kaže Rada za beogradske medije. I dok je pojedini prijatelji savetuju da se lepo i bogato uda, ona to ne vidi kao rešenje.

- Ne treba meni muškarac da me finansijski pomogne, meni treba samo jedan dobar organizator.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online