Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.11.2017.
08:11
S. Đurić - Vesti A

Obaraju pešake, pa se kaju

Poslednjih dana poznate ličnosti ponovo su se našle na stranicama crne hronike i to zbog saobraćajnih nesreća. Dragan Kojić Keba, kako pišu mediji, nagodio se sa tužilaštvom i pristao da plati oko 1.100 evra kazne nakon što je pre neki dan na pešačkom prelazu kolima udario osamnaestogodišnju Aleksandru. Mediji pišu da se Keba izvinio porodici povređene devojke, a da se saobraćajka dogodila zbog njegove loše procene.

Z. K. Munja
Samo kad je devojka dobro: Dragan Kojić Keba

- U velikom sam šoku, ali najvažnije je da je devojka dobro. Bio sam sa njom i njenom porodicom sve vreme - kazao je Keba.

Samo nekoliko dana ranije Toni Cetinski je u Rovinju u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je ležao na putu. Policija još uvek ispituje uzroke ove nesreće i nije poznato da li je čovek već bio mrtav kada je Cetinski kolima prešao preko njega, ili je umro od posledica gaženja.

Smrt na putu

Jurnjava s tezge na tezgu i umor po pevače imaju i kobne posledice. Pre dvadesetak dana navršilo se deset godina od pogibije Tošeta Proeskog, koji je život izgubio u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Velike Gradiške. Crni niz se nastavio pogibijom Darka Radovanovića, nekoliko godina kasnije, a u saobraćajnoj nesreći je poginuo i Ljubiša Stojanović Luis.

- Još sam u šoku, znam šta se dogodilo, ali mi nije jasno kako. Tom ulicom često prolazim, morate pažljivo da skrenete, pa gotovo da stanete, kako biste mogli da uđete između dva zida i skrenete levo. Tako sam i uradio, veoma sporo, kao da izlazim iz parkinga. Odmah nakon skretanja osetio sam da se nešto dogodilo ispod mog automobila. Pogledao sam i drugi put, iz drugog ugla i video najmanje što sam očekivao - čoveka. Taj prizor ću celog života da pamtim - rekao je pevač za hrvatske medije. Potresen zbog ovog incidenta on je otkazao sve nastupe.

Z. K. Munja
U šoku: Goca Lazarević

I Goca Lazarević nedavno je bila učesnik nemilog događaja kada je automobilom oborila biciklistu. Kako su rekli očevici, ona je svojim belim džipom oborila čoveka koji je u udesu zadobio lakše povrede.

Pevačica je nakon incidenta zaustavila vozilo kako bi pomogla povređenom biciklisti i na licu mesta sačekala policiju. Goca nije bila raspoložena za priču sa medijima, samo je kratko rekla da je u šoku.

I Ana Nikolić je letos izazvala manji incident u saobraćaju, kada je svojim džipom srušila motociklistu. Na svu sreću motociklista je ustao i nije bio teže povređen.

Halid ostao bez oka

Zbog svog posla pevači dosta vremena provode u automobilu i na putu, pa su saobraćajke česte. Pevačica Danijela Vranić je pre dve godine bila učesnik lančanog sudara koji se dogodio zbog klizavog puta usled kiše.
- U trenutku je tako puklo da sam mislila da je bomba. Vozila sam normalno i odjednom - haos. Imala sam utisak da sam u trenutku izgubila svest, jer nisam znala šta se dešava. Bila sam u potpunom šoku, ali sam prošla sa lakšim povredama, rasekla sam usnu i ugruvala se - pričala je kasnije Danijela.
Halid Bešlić je jedva izvukao živu glavu pre neku godinu kad je u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubio oko. Međutim, danas kaže kako je bez obzira na sve srećan jer je ostao živ.
- Zbog oka i dalje osećam posledice nesreće. Jedno nemam, a na drugom mi je vidljivost smanjena za 30 posto, pa sam tu malo hendikepiran. Moram više da pazim kako hodam, a naočare mi smetaju - kazao je Halid.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online