Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.01.2018.
00:55
Vesti A

Pregled estradnih događaja 2017: Kruna stala pred oltar

Princ Đorđe Karađorđević oženio se sa Felon Rejmon u porodičnoj zadužbini - crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, dok su se u Sabornoj crkvi u Beogradu venčali princ Filip Karađorđević, sin princa Aleksandra, i Danica Marinković, kći slikara Cileta Marinkovića. Par je venčao patrijarh Irinej, i bilo je to prvo kraljevsko venčanje u Sabornoj crkvi od 1922. godine.

Tanjug
Danica Marinković i princ Filip Karađoređević
Z. K. Munja

Ceca i Karleuša oči u oči

Još jedna godina broji svoje poslednje otkucaje. I 2017. godina bila je bogata estradnim događajima koji će se još prepričavati. Nije manjkalo skandala za koje su ovog puta bile zadužene brojne starlete koje se šetkaju od jednog do drugog rijaliti programa, tačnije između ružičaste i srećne (Hepi) televizije.

I više nikome nije jasno ko je tu ružičast, a ko srećan. U želji da bude inovativan Željko Mitrović je danima pred početak Zadruge podgrevao atmosferu pričama da u rijaliti unosi bebu. I jeste, ali bebu majmuna čime se narugao kompletnoj javnosti.

Ali, uprkos svakodnevnim skandalima u rijaliti programima estradni događaj godine ipak bio je susret oči u oči Cece Ražnatović i Jelene Karleuše na sudu. Pale su teške reči, psovke, a sudija je pozvao obezbeđenje da interveniše kako bi smirio razgoropađenu folk zvezdu koja je u besu zaboravila sve manire. Iako je sudija naredio da detalji svađe ne smeju da napuste četiri zida sudnice, Karleuša nije izdržala već je preko društvenih mreža prepričala događaj i, naravno, iskoristila priliku da isproziva Cecu zbog nimalo damskog ponašanja. Rat između njih dve bukti nesmanjenom žestinom i nema sumnje da će se nastaviti i u 2018.

Pune ruke posla imali su i zagrebački sudovi zbog spora Milana Popovića i Severine Kojić koja je optužena za sve i svašta. Popović je, kako ona kaže, čak tražio od suda da može da je tuži kad god poželi?! Ni ovom sporu oko zajedničkog sina Aleksandra nema kraja, jer svaka strana tvrdoglavo tera po svome. Dokle? To niko ne zna, pa ni oni sami.

Fondacija Novak Đoković

Ljuljaju se bebe

Za razliku od prethodne godine kada se činilo da je pola pevačica na trudničkom i porodiljskom bolovanju, ove godine je bilo nešto manje beba. Nogu je povukla Jelena Kostov koja je na svet donela sina Miliju, sredinom leta porodila se i Ana Nikolić koja je rodila ćerkicu Taru. Devojčicu sa istim imenom dobili su početkom jeseni i Novak i Jelena Đoković, a malenoj sestrici posebno se obradovao njihov trogodišnji sinčić Stefan. Otac, i to po četvrti put, postao je Željko Joksimović, koga je supruga Jovana obradovala sa čak dve ćerke - Anom i Srnom. Međutim, on izgleda nema nameru da se zadrži na četvoro naslednika.

- Deca su najveće bogatstvo i smatram da ih treba imati što više. Velika mi je želja da sa Jovanom imam što više naslednika. Mislim da bi bilo skroz u redu da Kosta dobije bar jednog brata, a nemam ništa protiv i da još neka princeza uđe u naš dom. Da li će se to i kada desiti, ne zavisi samo od mene - rekao je Joksimović nakon rođenja bliznakinja.

Mama po prvi put postala je i košarkašica Milica Dabović koja je krajem godine rodila sina Stefana, a drugog sina dobila je i voditeljka Nataša Pavlović.

Prva TV/Screenshot

Kraljevska venčanja

Za razliku od ranijih godina, ove 2017. su se proredile svadbe na estradi. Da li to poznate ličnosti sve manje veruju u brak ili je nešto drugo u pitanju, tek matičari nisu imali baš puno posla. I dok su se poznati femkali da li da stanu pred matičara ili ne, imali smo čak dva kraljevska venčanja. Polovinom jula princ Đorđe Karađorđević venčao se sa Felon Rejmon u porodičnoj zadužbini - crkvi Svetog Đorđa na Oplencu. Raskošno venčanje uveličali su brojni gosti iz Srbije i inostranstva, među kojima je bilo i predstavnika kraljevskih kuća iz Evrope.

Nije prošlo mnogo, a u Sabornoj crkvi u Beogradu venčali su se princ Filip Karađorđević, sin princa Aleksandra, i Danica Marinković, kći slikara Cileta Marinkovića. Par je venčao patrijarh Irinej, a bilo je to prvo kraljevsko venčanje u Sabornoj crkvi od 1922. godine. Nevesta je nosila raskošnu venčanicu Roksande Ilinčić, a prijem je priređen u Belom dvoru.

Svadba o kojoj se najviše pričalo održana je krajem juna u Beogradu, a oženio se košarkaški as Miloš Teodosić, i to sa glumicom Jelisavetom Orašanin. Stameni košarkaš nije štedeo, a mlada je blistala u raskošnoj venčanici sa dubokim dekolteom i šlicem do polovine butina.

A. Čukić

Javne prozivke bivših supružnika

Razvod Ace Lukasa i Sonje Vuksanović danima je punio novinske stupce. Bilo je tu svega -optužbi za nasilje u porodici, sudskih tužbi, javne prozivke i iznošenja u javnost prljavog veša. Ana Nikolić jedva je sastavila godinu dana u braku sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Ni to što su postali roditelji ćerkice Tare nije sačuvalo njihov brak. I dok se Ana za Rastu udala tajno, razvod je bio prilično javan. Doduše, bivši supružnici uzdržali su se od međusobnog blaćenja, Rasta svakodnevno obilazi ćerku, pa se već mesecima u estradnim kuloarima vodi polemika da li su se njih dvoje uopšte razveli ili je sve zapravo marketinški trik.

U braku dugo nije sastavila ni voditeljka Marija Kilibarda koja se razvela od bivšeg košarkaša Vladimira Radmanovića.

Nataša Bekvalac je jedina koja je uspela da se za godinu dana razvede i opet uda. Početkom 2017. ona je stavila tačku na drugi brak sa Ljubom Jovanovićem.

Mesec dana kasnije već je bila ludo zaljubljena u Luku Lazukića, dva meseca kasnije je ostala u drugom stanju, a krajem septembra su se venčali na plaži na Ibici. Nata veruje da je ovo treća sreća, te da se više neće razvoditi... E sad da li će zaista tako i biti pokazaće vreme.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online