Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.03.2018.
09:41
Blic A

Milica Pavlović: Sa Tajlanđaninom bi imala baš lepo dete

Seksi sinjorita vratila se iz Tajlanda, posle čega je otkrila da li je tamo našla dečka.

instagram/senoritamilica
Milica Pavlović

Razmišljala sam ovako:

- Zamislite da sam upoznala nekog dobrog Tajlanđanina i da sam se zaljubila. Da je to ljubav mog života. Kakvo bi to prelepo dete bilo? - rekla je Milica koja, ipak, nije želela da potvrdi da li je zaljubljena.

A kada je Tajland u pitanju, jedno je sigurno - to je bila avantura života.

- Bilo je fenomenalno, a bila su i oprečna mišljenja. Neko je govorio da je to tamo džungla, da tamo ne bi trebalo da se ide, dok su drugi pak govorili da zaista vredi videti Tajland. Iskreno, vratila bih se opet tamo, jako mi se dopalo - ne krije Milica Pavlović.

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Feb 6, 2018 at 1:17pm PST

Inače, ona je tokom boravka u Tajlandu imala i manji peh. Zbog alergije na sunce punih sedam dana morala da prima injekcije, ali joj to nije pokvarilo odmor.

A čim je došla u Beograd odmah je počela sa nastupima. Inače, pred sam nastup je imala sitnih problema.

- Imala sam tehničke probleme, ali ne želim nikoga da opterećujem time - nasmejana je bila Milica.

Poznata je kao neko kod koga sve pršti od seksepila pa i sam nastup, a mi smo je upitali da li i kod nje važi ona čuvena krilatica - ako si vatren na sceni, vatren si i ljubavnik.

- Otkrićemo i to jednoga dana, moramo da ostavimo neke teme i za kasnije. Neka pričaju, polako, mlada sam, planiram duže da se zadržim na estradi - kaže pevačica.

Inače, Milica Pavlović nedavno je dobila priznanje - Oskara za pevačicu godine i album godine.

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Feb 3, 2018 at 1:49am PST

- Veoma sam ponosna i zadovoljna što karijeru gradim stepenik po stepenik i što sam postavila čvrste planove za sve ciljeve koje imamo moj tim i ja. Od samog početka publika mi je naklonjena i ponosna sam na sve dosadašnje nagrade - rekla je ona pre nekoliko dana.

Milica je izuzetno skromna, pa nije poput većine njenih kolega koji žele da kupe stan ili kuću što je pre moguće.

- O tome najmanje razmišljam. Živim sa cimerkom. Znam da je mnogim mojim kolegama najbitnije da se stambeno obezbede, ali mene više inspiriše da ulažem u karijeru - jasna je bila pevačica, koja se na estradnoj sceni pojavila pre šest godina.

Milica uskoro ulazi u studio kako bi snimila pesme za treći muzički album.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online