Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 15.03.2018.
00:55
S. Đurić - Vesti A

Napadi na pevače: Pljačke i batine ko dobar dan

Posle pljačkanja kuća poznatih ličnosti, sada su se i sami pevači našli na meti napada. Jelena Kostov opljačkana je u Švajcarskoj. Ona je s prijateljicom bila u šoping molu kada ih je na parkingu napao muškarac i preteći nožem oteo pevačici torbicu sa novcem i dokumentima. Preplašena Jelena nije se branila, samo je pružila torbicu.

Z. K. Munja
Uplašila se: Jelena Kostov

- Bilo, ne ponovilo se. Kada nas je napao taj čovek svašta mi je prolazilo kroz glavu. Mislila sam samo na sina, supruga, porodicu... Tu jezivu scenu želim što pre da izbrišem iz glave i zaboravim. Ne znam ni sama kako sam uspela da se smirim i izguram nastup te večeri. Nije mi žao para, samo da sam ostala živa i zdrava - kazala je Jelena. Sreća pa joj je pasoš ostao u stanu kod prijateljice kad su krenule u šoping, tako da je mogla bez problema da se vrati u Srbiju.

Anabela Atijas sukobila se u Beogradu sa nepoznatim muškarcem oko parking mesta. Posle kraćeg verbalnog obračuna, muškarac je navodno nasrnuo na nju i udario je u lice. Ona je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć, koja joj je konstatovala ogrebotine, dok čovek koji je napao tvrdi da nije došlo do fizičkog kontakta. Slučajni prolaznici koji su prisustvovali incidentu ispričali su za medije da se Anabela potresla zbog svađe sa nepoznatim čovekom i da dugo nije mogla da se smiri, a ona je za sve okrivila - medije.

A. Čukić

Kaja završila u bolnici

Batina nisu pošteđene ni devojke, pa je tako Marina Tadić "popila" šamar od bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića. Ona je pokušavala da privuče njegovu pažnju gađajući ga kockicama leda na jednom splavu, ali se on iznervirao i ošamario pevačicu. Mnogo gore od nje pre neku godinu je prošla Katarina Ostojić Kaja kada je pretučena ispred splava. Pred očima obezbeđenja na nju je nasrnuo nepoznati muškarac koji je pre toga u klubu pokušao da je poljubi, što je ona odbila. Kaja je prebačena u Urgentni centar, gde su joj konstatovali potres mozga i lakše povrede na telu. Ubrzo nakon toga Kaja se udala za Džunior Džeka i odselila u Belgiju.

- Veliku odgovornost imaju mediji. Ljudi nas mrze. Toliko - kratko je rekla Anabela.

Posle nastupa u belgijskom gradu Antverpenu Vlado Georgiev je završio u bolnici zbog dva udarca u glavu. A, u tuču je, kako tvrdi, "upao" slučajno.

- Izašao sam s bubnjarom napolje da ispušim cigaretu kada smo videli neko koškanje, ali se nismo se mešali. Grupa momaka koja se svađala uvukla je i mene u raspravu, te sam dobio nekoliko udaraca u glavu. Ali sada je sve u redu - kazao je Georgiev.

Preživela torturu

Bosanska pevačica Selma Bajrami pretučena je u jednom beogradskom klubu kada je na nju nasrnuo navalantni i pijani gost. Ništa bolje nije prošla ni u braku sa Mujom Musićem od koga se razvela zbog fizičke i psihičke torture koju je trpela.
- Od njega sam preživela razna poniženja. Teške uvrede je nastavio da koristi i tokom samog razvoda, a najviše me boli što mi se sveti preko našeg sina Darisa - rekla je tada Selma.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online