Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 18.06.2018.
07:50
S. Đurić - Vesti A

Ljubav je ljubav, ali pare su pare!

Predbračni ugovori kod nas nisu toliko popularni. Međutim, neke naše poznate ličnosti su obezbedile svoje brakove, u slučaju da odluče da se razvedu. Otkako je početkom godine objavljena informacija da će se pevačica Aleksandra Prijović u junu udati za sportskog menadžera Filipa Živojinovića, ne jenjava interesovanje javnosti za, kako su mnogi nazvali, venčanje godine. Pevačica ne krije da je presrećna, kao i da se sa Lepom Brenom i Slobodanom Živojinovićem dogovara oko svega. Osim oko samih detalja venčanja, javnost zanima da li će Aleksandra i Filip potpisati predbračni ugovor.

Instagram/aleksandraprijovic
Raduju se venčanju: Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

- Filip i ja nikada o tome nismo razgovarali. Radujemo se venčanju i, za razliku od medija, ne bavimo se tom temom. Meni je svejedno, a tu odluku prepustiću Filipu - rekla je za beogradske medije Aleksandra Prijović.

Malo je poznato da su i Severina i Igor Kojić, kako pišu mediji, potpisali poseban ugovor prilikom sklapanja braka, kojem mu je pevačica zabranila da se meša u njen posao, ali i odvojila njene i njegove nekretnine. U medijima su se mogli videti napisi da se udajom za Bastijana Švajnštajgera Ana Ivanović obavezala i na par stvari iz ugovora, koji su potpisali malo pre nego što su stali na ludi kamen. Njih dvoje, iako su u braku, imaju odvojene bankovne račune.

Inatsgram/yaemina

Posle razvoda milioni?

Pevačica Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se nedavno u Istanbulu, posle 10 godina braka, a pevač će, kako navode turski mediji ostaviti Emini dve trećine sume od prodaje njihove luksuzne vile u Istanbulu, koja vredi najmanje tri miliona dolara. Osim toga, Sandal će kupiti novu kuću svojoj bivšoj ženi u Srbiji, koja će koštati oko 250.000 dolara. Takođe, Emina će svakog meseca dobijati alimentaciju u iznosu od 2.800 evra i po 938 evra mesečno za svako njihovo dete, sinove Javuza i Jamana. Spekuliše se da će turska pop zvezda kupiti Emini i novi auto od 51.595 evra. Supružnici se nisu oglašavali povodom ovih navoda u turskim medijima, tako da je sve u vidu nagađanja.

Advokati su, kako se šuškalo, Bastijana savetovali da svako od njih ima svoj račun. Predbračni ugovor sadrži i saldo njihovih primanja na dan venčanja i potpisan je sav novac koji poseduju. Domaća štampa prenela je da su i Jelisaveta i Miloš Teodosić potpisali predbračni ugovor. Kako se šuškalo na potpisivanju predbračnog ugovora insistirala je glumica kako bi navodno rasteretila Tea bilo kakvog pritiska i obaveza. Želela je time, kako se pisalo, da mu dokaže da je ona sa njim iz čiste ljubavi i da joj materijalne stvari ne predstavljaju ništa. Ni Miloš ni Jelisaveta nisu potvrdili ove navode.

I Svetlana - Ceca Ražnatović kaže da bi sigurno tražila od muža da potpiše predbračni ugovor kad bi odlučila da se uda po drugi put.

- Svakako da bih tražila da potpišemo predbračni ugovor. U svetu je to odavno normalno, a postaje i kod nas. To ne umanjuje ljubav između muškarca i žene - rekla je Ceca.

Z. K. Munja

Suzana i Simeon odustali

Voditeljka Suzana Mančić udaće se 1. jula za dugogodišnjeg verenika posle 18 godina veze za grčkog bankara Simeona Ocomokosa i sve je spremno da se toga dana u crkvi na ostrvu Pilion jedno drugom zakunu na ljubav. Iako je ranije javno pričala da će potpisati predbračni ugovor i navela da sva imovina njenog budućeg supruga ostaje njegovoj deci, Suzana i Simeon su ipak odustali od toga.

- Sve smo pripremili, a onda je nešto kvrcnulo u Simeonovoj glavi i rekao je: "Mančić ne treba nam to!" Iako smo hteli da potpišemo predbračni ugovor, pre svega zbog naših ćerki, da one nemaju neke nedoumice, odustali smo od toga - rekla je Suzana Mančić, koja ne krije uzbuđenje zbog venčanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online