Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 24.10.2010.
08:33
Press A

Seka napravila haos u "Areni"

Folk diva Svetlana Seka Aleksić održala je sinoć koncert u "Beogradskoj areni", pevajući puna tri sata pred više od 15.000 fanova.

Koncert je započela u beloj toaleti 

Pod svodovima "Beogradske arene" folk diva Seka Aleksić održala je sinoć svoj prvi solistički koncert za pamćenje. Gromoglasni aplauzi publike pokazali su da su pesme i odličan glas balkanske zvezde jedino merilo njene uspešne karijere.

Aleksićeva je pevala puna tri sata, a ispred "Arene" se pred početak nastupa tražila karta više, s obzirom na to da su armije fanova pristizale iz cele Srbije, ali i gradova sa prostora bivše Jugoslavije.

Seka je poput svetskih zvezda do bine došla kroz publiku i tako im na simboličan način poželela dobrodošlicu. Svoje muzičko veče otvorila je pesmom "Poslednji let", a na sceni se pojavila u beloj haljini.


"Dobro veče, Beograde. Pored dobre pesme, dugujem vam još jednu reč - hvala! Hvala što ste sa mnom svih ovih osam godina mog postojanja na estradnoj sceni. Hvala za ljubav sa kojom ste dočekali svih mojih pet albuma. Hvala i za sve stihove koje znate i u kojima pronalazite sebe, a najveću zahvalnost vam dugujem za to što ste večeras ovde sa mnom, jer je ovo veče kruna uspeha godine u kojoj sam imala sjajan album, sopstveni rijaliti šou, usrećila mnogo ostavljene dece i rekla 'da' čoveku kojeg volim i zato svaku reč u stihu noćas posvećujem vama", rekla je Seka dok su je fanovi obasipali ovacijama.

Zahvalila se obožaaocima i majci


Kao što je i najavila, od koncerta nije pravila cirkus, iako je scena na kojoj je nastupila bila inponzatna, sa tri velika LED ekrana. Jedan za drugim nizali su se hitovi. "Aspirin", "Boli stara ljubav", a u trenutku kada se na video-bimu pojavila poruka koju je Seka posvetila svojoj majci - zaplakala je. Sa suzama u očima otpevala je pesmu "Rođena sa vukovima", koju je takođe posvetila majci, za koju kaže da je najvažnija osoba u njenom životu.


"Majko, tvoj dah me je grlio i kada sam bila miljama daleko i kada sam započinjala i završavala svaku svoju borbu, rađala svaku svoju nadu, ranjena gušila tugu, srećna se smejala iz sveg glasa. Bez tebe, bez tvog srca koje zna samo za ljubav, a ne zna za granice, nikada ne bih osetila nebo na svojim dlanovima. Zajedno u svemu i bez ičega, i svime što želimo delile smo i delićemo sve što život nosi: neka se čuje do zvezda - hvala ti", poručila je Seka Aleksić majci, koja je plakala dok je čitala ove reči.

Seka se tokom večeri presvlačila 15 puta, a posle druge numere nosila je beli sako sa ispisanim imenima svojih najvatrenijih fanova, koji je u toku pesme njima bacila u publiku.


Kao prvi gost na ovom spektaklu pojavio se Sekin dugogodišnji prijatelj i kolega Dado Polumenta, a posle njega punu podršku joj je pružio i poznati pevač Boban Rajević. U VIP ložama su, između oslatih, sedeli njen suprug Veljko Piljikić, Sekini i Veljkovi roditelji i kolege Ivana Selakov, Suzana Jovanović, Sandra Obradović, kao i stilista Saša Vidić, Sekin kum Saša Tošić, Sonja Marić, Nemanja Stevanović, Milena Ćeranić, Božen Žumbor, Mirjana Božović, Miloš Nadaždin i Dragana Katić. A najveseliji u VIP loži bio je predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 24.10.2010. 08:50
Tužna je zemlja u kojoj ovakvi pune hale i dobijaju svoje emisije na TV-u.Jadan je narod koji plaća da gleda "ovo".Velja Ilić i Milena Ćeranić VIP - Bože smiluj nam se...
Nedelja 24.10.2010. 10:09
Ovo je zaista porazavajuce...Puna Arena, ona cita pismo majci i place, a u VIP lozi Ceranici. Izgleda da je gore nego sto sam mislila.
Nedelja 24.10.2010. 12:30
...kakav umobol od kica...a bubnjar ima CETIRI bas bubnja da bi udarao "dvojku"(u prevodu jen'-dva,jen'-dva)...u ostala tri ili kiseli kupus ili drzi prljav ves!!!....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online