Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 02.11.2010.
12:00
S. Đurić - Vesti A

Navikla sam da me razvode svakog dana

Kad su se pre 15 godina venčali Marta Savić (44) i 14 godina stariji Mile Kitić, mnogi su prognozirali da taj brak neće dugo opstati. Godinama su ih pratili skandali, pisalo se o njegovim preljubama, a onda je pre nekoliko meseci njihova ljubav ponovo procvetala. Marta i Mile se u poslednje vreme ne odvajaju, ona ga prati na nastupima, a najčešće su u apartmanu na Azurnoj obali koji je za njih iznajmio Mile.

Prati supruga na nastupima: Marta Savić

- Bilo nam je prelepo, mada mislim da smo malo preterali. Volim more jer mi uliva pozitivnu energiju, tako da sam baš uživala. Sen Trope je mondensko mesto. Nisam od onih žena koje vole da obilaze muzeje i znamenitosti jednog grada. To me zamara, više volim da se šetam opušteno, da obilazim radnje i kupujem - kaže Marta.


Da li je to novi medeni mesec u vašem braku?
 

- Ne znam šta da kažem. U braku smo već 15 godina i on treba ponekad da se osveži. Opet kažem malo smo preterali s putovanjima u poslednje vreme. Bili smo u Las Vegasu, nezaboravno smo se zabavljali. Neka bude i medeni mesec ma gde god bili, važno je da smo srećni i ispunjeni.
 

Zašto u poslednje vreme sve češće pratite supruga na nastupe?
 

- Nekako se tako potrefilo. Evo, sad idem s njim u Ameriku gde ima zakazane nastupe. Spojićemo lepo i korisno i znam da ću uživati. Gde god da odem, ja uživam.
 

Da li je Mile romantičan i čime vas je ponovo osvojio?
 

- Nije, ali koji je muškarac u današnje vreme romantičan?! Mile je pažljiv i to mi je dovoljno.
 

O vašem braku se svašta pisalo, mediji su vaš često "razvodili". Kako reagujete na takve priče?
 

Supružnici u svom domu

- Već sam oguglala. Bilo je faza kad smo se razvodili svakog dana. Plasirale su se priče koje nisu bile ni proverene, ni istinite. Naravno, u početku me je sve to pogađalo. Narodu je dosadno, pa voli da čita o tuđoj muci i problemima. Više vole da pročitaju o ružnim stvarima, nego nešto lepo. Posebno me je nerviralo što je sve bilo izmišljeno. Da budem iskrena, sad to ne čitam jer se svašta piše. Dođem u situaciju da mi neko kaže šta je pročitao o Miletu, a ja samo pređem preko toga i ne razmišljam. Te priče me zaista ne interesuju. Mile je pažljiv prema meni i našoj ćerki Eleni, a to mi je jedino važno. Šta će drugi da kažu - ne zanima me.
 

Šta ima novo na profesionalnom planu, da li nastupate negde?
 

- Na internet sam pustila novu pesmu "Na istoj sam adresi", što i jeste tačno. Vidim da se sviđa ljudima. Trenutno ne nastupam nigde, a za kasnije ćemo videti.
 

Obožavalac došao nenajavljen


Nedavno je jedan vaš obožavalac došao iz Hrvatske da bi se upoznao s vama, ali se vi niste pojavili na sastanku?


- Imam dosta obožavalaca i trudim se da svakog ispoštujem. Ali, taj dečko je došao nenajavljen. Mogla sam da budem bilo gde. I majka mi se najavi kad dolazi iz Nemačke. Dakle, došao je, a ja nisam znala da stiže. U to vreme imala sam goste, bila sam i bolesna i u takvim situacijama ne mogu da budem na raspolaganju obožavaocu. Neko ko me prati i voli to što radim mora da ima razumevanja za moje potrebe i obaveze - kaže Marta.

POVEZANE VESTI

Sreda 03.11.2010. 01:54
Pozdrav za moju Vranjacanku iz Svice!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online