Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 10.11.2010.
10:48
Alo A

Seka isprozivala Tadića!

Folk pevačica Seka Aleksić održala je Borisu Tadiću, predsedniku Srbije, lekciju iz humanosti. Pre nego što se sa šleperima vode, mleka i građevinskog materijala uputila u zemljotresom razoreno Kraljevo, estradna umetnica je prozvala prvog čoveka Srbije da je zatajio pred pravom nesrećom dok je "svesrdno pomogao paradiranje gejeva“.

Ista prava za sve: Seka Aleksić
 



"Poštovani gospodine predsedniče, bila bih presrećna kada biste podržali Kraljevo sa većim novčanim iznosom od onog koji ste izdvojili za gej paradu... Kada biste takođe podržali humanitarni koncert koji planiramo moje kolege i ja u 'Beogradskoj areni‘... Kada bi država s vama na čelu pomogla tim porodicama. Podržite i pomozite ljudima koji su vas izglasali za predsednika naše zemlje. Hvala u njihovo i moje ime", osvanulo je na Sekinom "Fejsbuk“ profilu.

Popularna pevačica za "Alo“ kaže da su je na javnu kritiku Tadiću isprovocirali dvostruki aršini koje predsednik primenjuje u rešavanju problema ugroženih građana.


"Predsednik Tadić je dokazao da stremi evropskim integracijama pa je svesrdno pomogao održavanje gej parade u Beogradu, ali mislim da bi sada bio red da podrži i sve one koji imaju većih životnih problema od paradiranja. I ti ljudi su ponosni, pa ne kukaju da su im životna prava ugrožena, a pomoć im je neophodna", objašnjava Seka.

Azdejković: Jeftin EPP

 

Gej aktivista Predrag Azdejković kaže da Seka Aleksić ovakvim svojim nastupom nije smislila ništa novo, te da je javnom prozivkom gej populacije pokušala da kontrira svom rivalu Jeleni Karleuši, koja ih je javno podržala. "Ma to je Sekin jeftini EPP. Ako bismo tako izvrtali stvari, mogli bismo da se zapitamo i zašto država odvaja za Bitef, a ne za Kosovo, ili zašto Seka kupuje „Luj Viton“ dok ima gladne dece. Mislim da ona pokušava da uđe u neku drugu priču, kao što je Karleuša uspela da svojom javnom podrškom gej populaciji podigne veliku prašinu. Karleuša u klin, Seka u ploču. Hoće pošto-poto da bude različita od Jelene. Čista propaganda", poručuje Azdejković.

 

Ona napominje da nije primetila konkretne predsednikove poteze podrške i pomoći onima koji se poslednjih dana suočavaju sa nezapamćenom katastrofom.
 

"Dok se mi pevači organizujemo u prikupljanju pomoći, predsednik još nije preduzeo ništa konkretno. Ne ulazim u to koliko novca je potrošeno na gej paradu, niti me interesuje, samo znam da će svaki dinar dat ugroženima u Kraljevu biti koristan. Apelujem na predsednika da digne glas i sopstvenim primerom dokaže zbog čega je izabran da bude prvi među jednakim građana Srbije", kaže Seka.

"Ubeđena sam da će predsednik Tadić lično podržati humanitarni koncert u Beogradskoj areni, čiji će prihod ići u humanitarne svrhe za Kraljevo", dodaje ona.

Seka među prvima pomogla!

 

Folk diva je među prvima priskočila u pomoć ugroženim zemljacima i odnela im pomoć. Kako saznajemo, poslala je veće količine dugotrajnog „Imlekovog“ mleka i „Prolom vode“, dok je njen prijatelj, izvesni Dule iz Čačka, lično odvezao dva šlepera s crepom. "Zahvaljujem se ljudima iz „Imleka“, koji su se pridružili mojoj akciji tako što su donirali pet tona mleka, „Prolom vodi“, koja je poklonila pun šleper vode, i firmi „Eurošild“, koja je zajedno sa mnom obezbedila dva šlepera crepa za najugroženije", poručila je ona.


Gospođa Aleksić-Piljkić je i javno stavila predsednika na spisak zvanica za humanitarni koncert u "Areni“, a u Predsedništvo su rekli da će podržati ovaj događaj.


"Naravno, svaka pomoć je dobrodošla", rečeno je listu "Alo" u Predsedništvu Srbije, ali nisu želeli da komentarišu kritike koje je jedna od najpopularnijih srpskih pevačica iznela na njegov račun.

Sreda 10.11.2010. 11:21
Seko, svaka ti cast!!! To se zove HUMANOST!!! A ne "Vlada Srbije je odvojila 50 000 Eura za pomoc nastradalima u zemljotresu"! Za pedersku paradu 1 milion, a 10 MILIONA EVRA ce im trebati za pronalazak generala Mladica!!! "Molimo Dijasporu da nam pomogne"
Sreda 10.11.2010. 11:44
Bravo Seko. Svojom ponašanjem pokazala si kako treba pomoći ljudima i Srbiji, za razliku od onih kome su puna usta humanosti. Zemljotres je božja kazna za defile gej parade. Mitropolit Anfilohije Radović je rekao da Bog zna kada će udariiti.
Sreda 10.11.2010. 11:42
doci ce na koncert. cak ce i zapevati, skakati. ma, bice to njegov sou. od necega mora krenuti. eto mu prilika. pa neka krene sa koncertom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online