Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 03.01.2012.
10:00
M.D. - Vestionline A

Seksi scene da vam stane dah (18+)

Sa liste od 20 najseksi scena u kinematografiji, odabrali smo za vas nekoliko, da vas razgalimo u ove hladne novogodišnje dane. Scene nismo poređali po nekom kriterijumu jer bi to bilo nepravedno, pošto svaka ima svoju draž i razlog zašto se našla ovde. Nadamo se da ćete uživati!

Dajen Lejn je zablistala u filmu "Neverna žena"
 

Olivije Martinez i Dajen Lejn


Film “Neverna žena“ obiluje scenama seksa, jedna od najboljih je ona u kojoj Olivije Martinez zavodi Dajen, čineći je preljubnicom i nevernom ženom. A šta je to toliko seksi ovde? Pa ono što je zabranjeno je uvek seks, zar ne? Pogotovo ako vas na greh tera muškarac kao što je Martinez.

Džejms Spajder i Debra Kara Unger


Grupa ljudi, u filmu Sudar, upražnjava seks na veoma neobičan način. Osim što vole da upražnjavaju seks dok voze kola pri velikoj brzini, lože se na ožiljke, prelome i povrede. Scena koju smo vam pripremili nije baš tog “sudaračkog” tipa, šta više, krajnje je normalna naspram gore navedenog fetiša, ali je vrlo eksplicitna i puna strasti. Muški deo će se složiti, ponajviše zbog Debre Unger.
 

Deniz Ričards, Niv Kembel i Met Dilon


Naravno, u pitanju je trojka i film “Divlje strasti”. A sama činjenica da je trojka u pitanju već dovoljno govori šta ovu scenu čini toliko seksi… dve zgodne glumice I jedan od seksiplnijih muškaraca u Holivudu. Za vreme kada je snimljen film, 1998 godina, ovo je vrlo smela scena.
 

Hilari Svonk i Kloi Sevinji


U filmu “Dečaci ne plaču”, oskarovka Hilari Svonk tumači ulogu Brendona Tine, tačnije igra devojku koja ima poremećaj u seksualnom identitetu. Ono što jeste seksi u ovoj numeri prema filmskim kritičarima, a pritom probajte da zaboravite (ili nemojte!) da je Hilari ovde devojka odnosno dečko, jeste strast i ljubav između ove dve glumice, ali i orgazam sa velikim "O" koji doživljava Kloi.
 

Hale Beri i Bili Bob Tornton

Svako ko je pogledao film “Bal monstruma”, pošto je čuo izgovorenu rečenicu Hale Beri “ Učini da se osećam tako dobro”I pogledao scenu, ostao je bez teksta. Scena seksa je toliko realna i sirova da je potpuno jasno zašto je dospela na listu.
 

Mila Kunis i Natali Portman


Šta reći više osim dve seks bombe na jednom mestu u vatrenom zagrljaju. Dve žene, scena oralnog seksa i glasan orgazam Natali Portman.

Već smo pisali o ovom filmu, pa da se ne ponavaljamo, pogledajte video.

Pročitajte još:

1. A naj filmski striptiz je...

2. Seksi scena na koju se svi lože

3. Filmovi koji su šokirali svet

4. Orgazam na holivudski način


ANKETA
Koja seksi scena vam se najviše dopala?

POVEZANE VESTI

Utorak 03.01.2012. 12:06
Dajen Lejn je definitivno naj, otkad sam gledao film, ona je no1, Hali Beri je 2, a Liv Tajler 3...
Ponedeljak 16.01.2012. 13:06
Za dobar seks u troje trebam ženske dvoje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online