Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Utorak 17.01.2012.
02:53
B92 A

Anđelinin film pun neistina?

U filmu Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda" se navodi da je u proteklom ratu ubijeno 300.000 Bošnjaka i silovano čak 50.000 Bošnjakinja. U javnosti, uglavnom se govori o 96.895 žrtava, koje nisu sve Bošnjaci.

Falsifikovala istoriju u svom filmu: Anđelina Džoli
 

Na početku filma se Ajla, Bošnjakinja, sprema za sastanak sa srpskim policajcem. U sledećoj sceni oni plešu u sarajevskom noćnom klubu, kada eksplodira bomba koja prekida mir u multietničkom gradu.  Bombu su, naravno, postavili Srbi. Sledeća scena pokazuje žene koje odvode u autobus koji ih vozi u srpski logor, gde su silovane.

Srpski policajac baca jednu od žena na haubu automobila, skida joj pantalone i siluje je. Policajac grabi Ajlu kako bi i nju silovao, ali ga zaustavlja Danijel, srpski oficir, koji je štiti od silovanja i preti govoreći da nju niko ne sme da dotakne. Ajla preživljava tako što je zaključana u sobi u kojoj spava samo sa Danijelom.

Na kraju, Danijel ubija Ajlu pucajući joj u glavu. Potom Danijel pada na kolena pred policijom Ujedinjenih nacija i ponavlja nekoliko puta: "Ja sam ratni zločinac! Ja sam ratni zločinac".

Šef Tima RS za istraživanje ratnih zločina i traženje nestalih Staša Košarac kaže da su podaci u ovom filmu neviđene laži.

Anđelina arogantno odbacuje priču o stvarnom "sarajevskom Romeu i Juliji", ljudima koji su ubijeni snajperom 19. maja 1993. Reč je o Bošku Brkiću, Srbinu, i Admiri Ismić, Bošnjakinji. Oboje su ubijeni pri prelasku mosta Vrbanja, kada su pokušali da pobegnu iz muslimanskog dela Sarajeva u srpski deo grada.

Film će narednog meseca stići u bioskope u BiH, Hrvatskoj i Srbiji.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.01.2012. 03:44
NJen film je AMERICKO SRANJE. Pravi Srbi trebaju ovo da zabrane po Srbiji i po Republici Srpskoj . JA sam vise puta pisao o filmskoj sotoni kojom diktira AMERSKI dolar. Zasto nije SNIMILA ISTINIT DOGADJAJ O Srbima i Krvatima NA PLANINI V L A S I C u Bi H. Ja joj nudim i reziju i scenario a ona neka spremi dolare. U OVOJ ISTINI Bosnjaci gone Krvate i kolju ih, ali oni vesto prelaze Srbima na slobodu.Srbi im pomazu i oni odlaze uspesno oporavljeni.Ubacicemo i ovde dosta ljubavi i dosta istine o muslimanima. Ovaj dogadjaj je registrovan i postoje video zapisi kod USA. OVO je dobra tema za prestavljanje Srba, Krvata i muslimana u BiH. Andjelina, ti si puna sotonske krvi. Upoznaj malo i Srbe
Utorak 17.01.2012. 03:43
Пун неистина?! Ма немогуће... Па није ваљда да свет није црно-бели?!
Utorak 17.01.2012. 08:35
ТРЕБА ПОКРЕНУТИ ПЕТИЦИЈУ НА ФЕЈСБУКУ ДА СЕ ЗАБРАНИ ПРИКАЗИВАЊЕ ФИЛМА У СРБИЈИ И РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online