Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 15.02.2012.
19:42
tportal A

Anđelinin bivši muž otkriva istinu o njoj

Bili Bob Tornton, glumac i bivši muž Anđeline Džoli, planira da snimi film o svom divljem braku sa slavnom glumicom.

Bilo nekad: Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton
 

I Anđelina i Bred su imali veliki broj partnera u prošlosti, ali ovogodišnji dan zaljbljenih su proveli proveli ne skidajući oči jedno s drugog, piše Daily Mail. Zlatni holivudski par, koji podiže šestoro dece, zaljubljeno se gledao pozirajući na sinoćnjoj premijeri Anđelininog filma "U zemlji krvi i meda" održanom u Sarajevu.

Scenaristica i režiser filma izgledala je elegantno u crnoj haljini, a zaljubljeno ju je pratio Bred u finom crnom odelu. Ali, iako je par izgledao srećniji nego ikad, a čak se u poslednje vrme priča da ipak planiraju venčanje, stabilnost njihove veze mogao bi da poljulja novi projekt Bilija Boba Torntona koji želi da snimi film o svom braku s Anđelinom.

Producent Aleksander Rodnianski potvrdio je za Variety da će Bili Bob potpisati scenario i režiju filma koji se temelji na divljem odnosu dvoje glumaca. Film, naslovljen "And Then We Drove", opisuje se kao "ulični film", a planirano je da će se snimati ove godine.

"To je film o muškarcu koji kreće na put i koji će pokupiti devojku na ulici i o tome što se s njima događa na tom putu. Film postavlja jedno od onih životnih pitanja - što je to i kako se u ovo mogu uklopiti", kaže Tornton.

Anđelina se udala za Bilija Boba 2000. godine u Las Vegasu, dva meseca nakon što su obavili svoju vezu. Njihov brak je često punio naslovne strane zbog neretko bizarnog ponašanja bračnog para koji je uključivao i nošenje bočica krvi oko vrata. Dok je Bili Bob u potrazi za odgovorima iz svoje prošlosti, Bred i Anđelina gledaju u budućnost. Na Berlinalu je Bred rekao novinarima da je na Anđelinu ponosan svake večeri.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Brak nije seksi
Sreda 15.02.2012. 19:46
Дајте људи, хоће ли ју неко више жегнут` да се скине с дневног реда, што је много, много је.
Četvrtak 16.02.2012. 09:00
ANDJIN [bivsi] muz pominje nosenje krvi u epruvetama OKO VRATA! Znaci ovo nisu rekli Srbi ! ALI Andja je snimila film u zemlji krvi! Pogresila je u startu ! Trebalo je tri sata voznje od Sarajeva do Jasenovca i mogla je da snimi pravi film - istinit a to je Jasenovac u Krvatskoj.Ustaski logor u EVROPI! Krvatska je, zemlja krvi u proteklom 20-om Veku, a zrtve SRBI! Ako ANDJIN MUZ BUDE trazio muske licnosti za svoj film eno mu S E R B E DZ I J A !
Sreda 15.02.2012. 20:02
E to ja zovem dobar odgovor na Anđin film! Hvala.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online