Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 29.02.2012.
21:47
Alo A

Izbacili su me iz filma jer sam Hrvat!

Izgleda da genijalnost Miroslava Ćire Blaževića nema granice! Ovoga puta priča nema veze s fudbalom pošto je "trener svih trenera" zablistao pred filmskim kamerama.

Oduševljava i na velikom platnu: Miroslav Ćiro Blažević
 


Svi oni koji su u ponedeljak uveče pratili treću epizodu serije "Montevideo, bog te video" mogli su da uživaju u scenama u kojima briljira Ćiro tumačeći izbornika Anta Pandakovića. U razgovoru za "Alo!", harizmatični hrvatski stručnjak otkriva šta se dešavalo iza kulisa tokom snimanja ultrapopularnog filma, ali i serije.
 

- Čestitamo na glumačkom debiju. Kako ste zadovoljni, kakve kritike dobijate?

- Prezadovoljan sam. Upravo su me zvale i vaše kolege iz "Slobodne Dalmacije" i saopštile mi da je u Splitu bila prava ludnica i da su svi zbog mene gledali seriju "Montevideo, bog te video".
 

- Kako vam se dopala uloga izbornika Ante Pandakovića?

- Velika mi je bila čast što su baš mene izabrali da glumim selektora tadašnje reprezentacije Jugoslavije. Samo da znate, kada su mi dali scenario, ja sam pocepao tekst, bacio sam ga u kantu i poručio im da ću da pričam svojim jezikom. Okrenuo sam sve na zajebanciju i njima se dopalo.

 

- Otkrijte nam još neki detalj sa snimanja...

- Oko hiljadu stažista je nakon snimanja skandiralo: "Ćiro, majstore!" Uzvratio sam im pozdravima i poljupcima. Posle toga je moj prijatelj Radomir Antić organizovao večeru u moju čast. Bilo je predivno, uživao sam na snimanju. I biću iskren - gluma je mnogo teža od fudbala i za nju vam je potreban božji dar. Ja ga nemam, ali sam se svojski potrudio da to publika ne primeti.


- Nego, nije vas bilo u filmu, samo u seriji?

- Ne znam kako su mogli tek tako da me izguraju iz filma. Sigurno su me bojkotovali pošto sam Hrvat (smeh). Šalim se, sine moj... Vole me oni, a volim i ja njih. Taman posla da im uzmem za zlo tako nešto, sve su to zlatni ljudi.
 

- U scenama u kojima se pojavljujete najdužu konverzaciju ste imali sa Sergejom Trifunovićem, koji tumači lik načelnika Anđelka Komatine... Šta ste zaista pili iz onih čokanja - rakiju ili vodu?

- Pa, lepi moj, zar sumnjaš? Kod nas nema mesta za improvizaciju i za foliranje. Kakva crna voda?! Prepečenicu smo pili.
 

- Debitovali ste na pozornici u osmoj deciniji života, ostaje li žal što se niste ranije pojavili u svetu glume?

- Što ranije?! Pa ja sam u najboljim godinama i uloga je stigla u pravom trenutku. Očekujem da uskoro kontaktiraju sa mnom iz Amerike! Smatram da sam spreman za Holivud - šmekerski je u svom stilu završio razgovor Ćiro Blažević.

POVEZANE VESTI

Sreda 29.02.2012. 22:53
Нисам гледао филм, а камо ли серију.
Sreda 14.03.2012. 22:42
a zasto ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online