Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.03.2017.
18:01
S. Đurić - Vesti A

Triler sa ljubavnim začinom

Nastavak snimanja serije "Ubice mog oca" danima intrigira medije i javnost u Srbiji. Smišljeno ili ne, temperatura se podiže pre početka rada na drugoj sezoni, a nastavak snimanja započeće, verovatno, krajem maja.

youtube.com/RTS
Mudro ćute: Deo glumačke ekipe serije

Kriminalističku seriju rađenu u maniru najboljih američkih serija ovog žanra, na srpske male ekrane doneli su reditelj Predrag - Gaga Antonijević i scenaristkinja Nataša Drakulić, koji najavljuju još zanimljivije i uzbudljivije događaje u novoj sezoni.

Ona otkriva da će serija dobiti nove intrige sa političkom, kriminalnom i estradnom pozadinom.

Uz dobro poznate likove koje predvodi Vuk Kostić u ulozi policijskog inspektora Aleksandra Jakovljevića, u novoj sezoni biće i novih likova i glumaca.

Zbog potpisanih ugovora u kojima su predviđene oštre, novčane kazne glumci izbegavaju da pričaju o novim epizodama, čije se emitovanje očekuje na jesen.

- Čekamo maj-jun da glumci završe pozorišnu sezonu kako bi bili slobodni za snimanje - rekla je scenaristkinja Nataša Drakulić, koja ne želi mnogo da otkriva detalje novih epizoda.

U igri, po svemu sudeći, ostaje i inspektor Marjanović, koga tumači Tihomir Stanić.

- Odmah sam bezuslovno prihvatio ulogu i rekao da ću tumačiti taj lik. Čak sam dolazio na snimanje i kad nisam imao snimajuće dane. Još uvek ne znam sadržaj nastavka, i kao i svi jedva čekam da vidim šta će se tu događati. Mislim da je Marjanović dovoljno intrigantan i zanimljiv lik da zaslužuje da ostane u svim sezonama. "Ubice mog oca" je serija koja zakuca ljude ispred ekrana, pa me ne čudi interesovanje gledalaca za nastavak - rekao je nedavno Tihomir Stanić.

U poslednjim scenama pojavila se pevačica Biba, koju tumači Milena Vasić. Njen lik će biti, kako se priča, u centru pažnje u novoj sezoni.

- Ne znam još ništa precizno - rekla je Milena Vasić uz zagonetan osmeh.

U medijima se spekuliše da je jednu od uloga u nastavku dobila i Anica Dobra, koja će igrati forenzičarku koja menja ranjenu Jelenu, koju glumi Nina Janković.

Ona će inspektoru Jakovljeviću pomagati da reši novi zločin, ali među njima će sevnuti i ljubavne varnice.

Premašili očekivanja

Serija "Ubice mog oca", koja je emitovana na RTS-u, stekla je veliku popularnost, pa se procenjuje da je svaku epizodu u proseku gledalo oko 1,5 miliona ljudi.

Prvi put u istoriji jedne televizije serija je reprizirana odmah nakon premijere, i to na zahtev gledalaca.

Ni reditelj Antonijević nije očekivao toliko interesovanje gledalaca za njegovu seriju.

- Iskren da budem nisam očekivao ovakvu popularnost. Ovakvih serija nije bilo kod nas, pa sam bio pomalo skeptičan kako će je publika primiti, a interesovanje gledalaca za "Ubice mog oca" premašilo je sva moja očekivanja - rekao je Antonijević, koji je otvorio vrata žanru savremene kriminalističke serije i uveo nove trendove kada su u pitanju domaće serije.

Vrele scene

Veliku pažnju u seriji izazvale su vrele scene Jelisavete Orašanin i Predraga Bjelca. Jelisaveta je objasnila da je snimanje tih scena bilo i prijatno, i neprijatno.

- Nisam bila gola, iako se to na ekranu ne vidi. Tokom snimanja imala sam kupaći kostim. Uvek je malo neprijatno snimati takve scene, ali kada to zahteva scenario i lik koji igram, nema razloga da se stidim - rekla je jednom prilikom Jelisaveta Orašanin.
 





 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online