Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.07.2017.
12:43
Vestionline, Blic online A

Danijel Krejg ipak će nastaviti da igra Džejmsa Bonda, možda se vraća i Adel

Iako je 2015.godine izjavio da nema nameru više da igra Džejms Bonda,Danijel Krejg je sada sve bliži ideji da zaigra u svom petom filmu kao agent 007.

EPA/MARIO GUZMAN
Danijel Krejg

Iako je 2015.godine izjavio da nema nameru više da igra  Džejms Bonda,Danijel Krejg je sada sve bliži ideji da zaigra u svom petom filmu kao agent 007.

Nakon skoro godinu dana nagađanja oko toga  da li je Krejg bio ozbiljan kada je to izjavio i priče po medijima ko bi mogao biti  njegov naslednik,britanski tabloid "Miror" ekskluzivno  prenosi da je 49-godišnji Krejg ipak pristao na još jedan film,dok će Adel ponovo pevati naslovnu numeru.

List je izvestio da je producenkinja Barbara Brokoli jedva uspela da ,,privoli Krejga" da još jednom odglumi čuvenog špijuna, uprkos njegovom prvobitnom protivljenju.

Iako ona još uvek nije dala nikakvu zvaničnu potvrdu ovim povodom, priča se da je rešena da još jednom angažuje Adel,nakon uspeha pesme "Skyfall"-prve Bondove teme koja je osvojila Gremi,BRIT i Oskara.

-Krejg i Adel su sjajan tim koji uvek pobeđuje.Trebalo mu je dosta vremena da razmisli,ali Danijel se predomislio u kancelarijama producenata filmova o Bondu gde preovlađuje saglasnost većine da gospodin Krejg  ponovo bude agent 007-rekao je anonimni izvor za "Miror", dodavši da je Adel manje izvesna,premda bi volela da bude opet deo Bonda,tako da imamo pozitivne signale od nje.

Insajder je otkrio da je Danijelova supruga,glumica  Rejčel Vajs, odobrila projekat i da je spremna na njegovo jednogodišnje odsustvo,dok bude trajalo snimanje filma.

Mesecima su mediji spekulisali ko bi mogao biti novi Bond-Idris Elba,Tom Hidlston,Majkl Fasbender i Džejms Norton nazivani su najozbiljnijim kadidatima-ali ne čudi što su producenti bili rešeni da vrate Krejga jer im je doneo ogroman uspeh od kada se 2005. prvi put pojavio kao Bond u "Kazinu Rojal". Glumac je potom snimio još tri filma ali je čvrsto rešen da mu "Spektra",u kojoj su sva četiri filma na interesantan način povezana,ujedno bude i poslednji angažman.

Na pitanje da li bi snimio još jedan nastavak, u intervjuu za "Tajm aut" 2015. rekao je:

- Radije bih razbio čašu i presekao vene. Ne, ne u ovom trenutku. Nikako. Završio sam s tim. Gotovi smo i samo želim da krenem dalje - rekao je tada i dodao da bi, ako bi i snimio još jedan flm, to bilo "samo zbog novca".

Krejg je 2012. godine dobio honorar od 10,7 miliona dolara za "Skyfall"  i tako postao najplaćeniji glumac koji je igrao Bonda,a  ujedno je to bio i prvi film o britanskom agentu koji je zaradio preko milijardu dolara na bioskopskim blagajnama.

Ovaj ogroman uspeh navodno je  naveo producente da sa Krejgom potpišu ugovor za još dva filma (uključujući i "Spektru") u vrednosti od 40 miliona dolara. Tabloid "San" je, međutim, prošle godine tvrdio da su, posle Krejgovog nećkanja, morali da  podignu sumu na 115 miliona dolara za još dva filma.

Nakon Danijelove izjave o presecanju vena, stvari su počele da se kreću u drugom smeru prošle jeseni. Na filmskom festivalu koji se održava svake godine u oktobru mesecu u Njujorku Krejg je rekao da mu je uloga Bonda bila najbolji posao u životu.

- Što se mene tiče, imam najbolji posao na svetu i nastaviću da ga radim dokle god mi pričinjava zadovoljstvo. Ako sada prestanem, užasno bi mi nedostajao - izjavio je tada.

Istog  tog meseca izvršni poducent Kalum Mekdugal je rekao za jednu britansku radio-stanicu da je Krejg "apsolutno prvi izbor" producenata.

Novi film o Bondu, ukupno 25, trebalo bi da bude spreman za bioskope u oktobru 2018.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online