Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 26.10.2017.
15:10
Vestionline, Blic.rs A

Nastavak popularne serije "Ubice mog oca" na proleće

Glumica Milena Vasić u ulozi Bibe odigraće ključnu rolu u razrešenju zločina, dok se od ostalih glumaca krije ko je počinilac.

instagram.com/janxnina
Popularna serija "Ubice mog oca" se nastavlja 

Ljubitelji serije "Ubice mog oca" uskoro će moći da uživaju u nastavku ovog ostvarenja jer je snimljena poslednja klapa druge sezone.

Čak tri reditelja, Predrag Antonijević, Miroslav Lekić i Ivan Živković, radili su na tome da na što intrigantniji način prikažu razrešenje misterije vezane za ubistvo Milice Despotović.

Kako saznajemo, ključnu ulogu u pronalaženju ubice odigraće glumica Milena Vasić, koja tumači lik pevačice Bibe.

- Nisam ništa videla od materijala koji je snimljen osim trejlera, i to izgleda jako dobro. Serija je postavila jedan standard i zato sam ponosna što sam deo ove ekipe. S obzirom na to koliko ljudi čeka drugu sezonu, ona će biti još intrigantnija. Moja uloga u ovoj sezoni dobija dosta na prostoru i prikazu koliko je zapravo estrada umešana u ceo slučaj. Fantastično je napisan lik i za igru je bio veliki izazov - otkriva za "Blic" Milena Vasić, a na pitanje da li je upoznata sa ubicom, ona kaže:

- Igrala sam scenu koja je ključna u razrešenju slučaja, pa sam morala da dobijem određene informacije o ubici, tako sam i saznala o kome se radi i ko stoji iza svega. Jednostavno to je bilo potrebno kako bih mogla do kraja da odglumim svoj lik, ali zaista ne smem da otkrijem o kome se radi - poručuje glumica.

Istu misteriju o seriji kriju Katarina Radivojević i Vuk Kostić.

- Očekivanja su da će biti još veće interesovanje za nove epizode. Publika nikako neće biti razočarana u Mariju, čak obrnuto. Voleće je još više, na moje veliko zadovoljstvo. Ta misterija ko je ubica ostaje. Zamislite da vam ja sada otkrijem to? Ubiće onda i mene - kroz smeh je poručila Katarina.

Na to je njen partner inspektor Jakovljević poručio:

- U principu moj lik se nije mnogo promenio. Traži pravdu, bori se za istinu, ima otežavajuću okolnost, ranjenu Jelenu. Stvari postaju komplikovanije i opasnije po njihov život. Biće još mnogo ubistava u drugoj sezoni. Sada dolazi mnogo jači kriminal u koji su upleteni droga, estrada i politika - ispričao je Kostić.

Reditelji poručuju: "Ubice" su slika Srbije

Nakon što je snimljena poslednja klapa, materijal je prebačen u montažu i na njegovom montiranju se uveliko radi. Reditelji očekuju uspeh.

- Gde će se emitovati serija, odlučiće distributer, a ja još nemam zvaničnu odluku. Napeto će biti od prve epizode. Postoji novi segment kojim se serija bavi, a to je sprega politike i fudbala. Biće interesantno, mislim da će se u seriji prepoznati mnoge stvari koje se danas dešavaju, a skrivene su od javnosti - priča Predrag i najavljuje treću sezonu.

- Kao što znamo da u pravosuđu ne cvetaju ruže, o tom segmentu će se baviti treća sezona. Sklopljeno je sve, privedeno je kraju, a snimanje bi trebalo da bude na proleće - poručuje Antonijević, dok njegov kolega Miroslav Lekić kaže:

- Imamo nekoliko vrsta drame, zaista tačno opisuje vreme u kojem živimo. "Ubice" su realna slika današnjice u Srbiji - otkriva Lekić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online