Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.12.2017.
00:55
S. Đurić - Vesti A

"Zaspanka" će rasplakati gledaoce

Posle dva meseca napornog snimanja pod različitim vremenskim uslovima, ogromnog rada i truda, završeno je snimanje filma "Zaspanka za vojnike" u režiji Predraga - Gage Antonijevića. Film je rađen po motivima "Srpske trilogije" Stevana Jakovljevića. U pitanju je epska priča o srpskim junacima u Prvom svetskom ratu, o hrabrosti i prijateljstvu, a sve kroz prizmu glavnoj junaka potporučnika Aleksandra.

Treća sezona "Ubica"

U ponedeljak 18. decembra na TOP televiziji kreće druga sezona serije "Ubice moga oca". Gledaoci s nestrpljenjem očekuju nove zaplete u ovoj krimi seriji koja je osvojila publiku u Srbiji.
- Da "Ubice" kreću sada, a snimanje nove treće sezone počinje 1. maja sledeće godine. Biće puno posla. Ja sada odlazim u Los Anđeles, mora malo i da se piše u Americi, jer je ovde to malo teže zbog obaveza oko snimanja - rekao je Antonijević pred sam put u Ameriku.

Film je nastao u produkciji firmi Film Danas, Danedilon i Komuna, uz podršku Avala filma i Kontrast studija, a sniman je u periodu od septembra do decembra ove godine na teritorijama opština Bela Crkva, Vršac i Beograd, ukupno na više od 20 lokacija. U filmu glumi više od 40 glumaca, 200 statista, veliki broj kaskadera i pirotehničara, kao i dve ergele konja. Ekipa filma je ponosna, ali i zahvalna svima koji su požrtvovano radili na ovom projektu uz veliku ljubav što je naša slavna srpska vojska i zaslužila.

U filmu igraju Marko Vasiljević, Vuk Jovanović, Ljubomir Bandović, Nenad Okanović, Aleksandar Đurica, Marko Gvero... Premijera filma je zakazana 9. oktobra 2018. godine, kada se obeležava veliki jubilej - stogodišnjica Prvog svetskog rata.

Pregovori sa Bejlijem oko "Janičara"

Gaga Antonijević ne ume da se odmara. Taman što je pala poslednja klapa "Zaspanke", a već priprema novi film - "Janičar".
- U velikom smo radu oko "Janičara" što je meni najvažnija stvar. Snimaće se na istim lokacijama kao i "Zaspanka", jer kad je epoha u pitanju moraju biti autentični krajevi. "Janičar" je naša večna priča. Sultan šalje pašu srpskog porekla da uguši pobunu u mestu odakle je rodom. I onda se on tamo sudara sa svojom prošlošću i sadašnjošću, pokušavajući da reši u sebi tu dilemu. Janičarstvo nije vezano samo za naš odnos sa Turskom, to je večna pojava u srpskom narodu. U razgovoru sam sa Kristijanom Bejlom, ali videćemo još da li će zaigrati u ovom filmu. Već smo dosta odmakli, možda krenemo sa snimanjem iduće godine na leto, pa zahvatimo jesen i zimu jer nam to treba. Videćemo.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online