Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.12.2017.
20:09
S. Đ. - Vesti A

Amira Medunjanin sa Zagrebačkim solistima u Centru Sava

Pevačica Amira Medunjanin održaće 18. marta 2018. godine koncert u beogradskom centru Sava, gde će joj se na sceni pridružiti ugledni gudački ansambl Zagrebački solisti.

Edvin Kalić
Amira Medunjanin

- Verujem da će ovaj koncert biti totalno drugačiji od prethodnog u Sava centru. Pridružiće nam se Zagrebački solisti i sigurna sam da nas očekuje lijepo druženje. Nekako sam navikla da se beogradskoj publici predstavim sa nečim novim i ne bi valjalo da mijenjam tradiciju - kaže Amira Medunjanin.

Svetski priznata pevačica sevdalinka i balkanskih tradicionala (čiji je aktuelni hvaljeni album "Damar" ušao među 40 najboljih albuma u 2017. godini prema Transglobal World Music Chart) pre nekoliko godina nastupila je sa Zagrebačkim solistima na jednom zajedničkom koncertu, što opisuje kao "neverovatno iskustvo". 

- Bila sam impresionirana njihovim muziciranjem i vjrovala sam da možemo nešto lepo zajedno uraditi. Radi se zaista o vrhunskim umetnicima koji žive muziku i meni je velika čast što možemo ponovno deliti pozornicu. Imamo pripremljen dvosatni program sa Solistima, sa kojima smo imali samo jedan nastup pre i od tada se rodilo puno novih ideja, koje moramo razraditi.

Sarajka koja je punila Centar Sava tri puta do sada, poslednji put u decembru 2016. godine, vraća se u prestižnu beogradsku dvoranu i sa pijanistom Bojanom Zulfikarpašićem, gitaristom Ante Gelom i kontrabasistom Zvonimirom Šestakom.

- Sretna sam što ćemo opet svi biti na jednom mestu i nadam se da će se Beograđanima svideti nastup. A ako nešto bude nedostajalo, možemo se popraviti na druženju nakon koncerta, kao i uvek - obećava Amira. 

Ulaznice za koncert Amire Medunjanin već su u prodaji a koštaju 1.300, 1.700, 2.000 i 2.300 dinara preko mreže Eventim, kao i na blagajni Centra Sava. 

Želje za 2018. 

Na kraju, Amira kaže o željama za 2018. godinu:
"Da se malo našalim. Pre neki dan mi je prijatelj čestitao Novu godinu sledećim rečima: 'Želim ti puno zdravlja, muzike, ćevapa...' znajući da sam nepokolebljiv gurman. A sad kad je reč o željama u narednoj godini, jedva čekam da u Beogradu ponovno odem na ćuretinu s mlincima i Pavlovu tortu, pa onda pravo na koncert u Centar Sava. A svim dragim prijateljima u Novoj godini pre svega želim dobro zdravlje i sreću, i puno puno lepih trenutaka. I da nastavimo naše druženje uz muziku još mnogo, mnogo godina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online