Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.03.2018.
14:41
Vestionline A

Vodimo vas na predstavu "Škola za male detektive"

Akademija 28 spremila nam je bogat kulturni program u za vikend koji je pred nama. Tako u subotu i nedelju možete uživati u predstavama za najmlađe.

Poštovani,

Predstavljamo vam program Dečije scene Akademije 28 za subotu 17. mart i za nedelju 18. mart 2018. godine.

Akademija 28
Predstavu "Škola za male detektive" možete pogledati u subotu, 17. marta 2018.

"Škola za male detektive"

Edukativna i interaktivna predstava „Škola za male detektive" mališane animira kao nijedna druga! Predstava je osmišljena tako da tokom predstave deca iz publike izlaze na scenu i glumcima pomažu da savladaju sve izazove koji su pred njih postavljeni. Predstava ima za cilj da kod dece pobudi radoznalost i želju za učenjem, kao i da ih nauči koliko je timski rad važan.

Glavni junaci ove predstave su dečak Raša i devojčica Maša koji pohađaju školu za male detektive. Poslednjeg dana u školi Raša i Maša moraju da polože poslednji, ali ujedno i najvažniji ispit kako bi postali pravi detektivi.

Dečak Raša, marljivo je radio tokom cele godine i spreman je za ispit. Međutim, devojčica Maša i nije bila toliko vredna...

Kakve detektivske zadatke je našim junacima pripremio učitelj? Da li će se Rašin naporan rad isplatiti na kraju? Da li će Maša uspeti da položi ispit i da dobije diplomu pravog detektiva?

I na kraju, da li će Raša i Maša moći sami da reše detektivske zagonetke ili će ipak morati da pomognu jedno drugom, ali i da traže pomoć od druge dece? Sve ovo i još mnogo više saznaćete ukoliko pogledate predstavu "Škola za male detektive".

Besplatne karte 

Za predstavu "Škola za male detektive" portal Vesti-online vam je obezbedio 3x2 karte.Imena srećnih dobitnika objavićemo u petak, 16.03.2018. do 14 časova.

Tekst i režija: Lazar Dubovac

Uloge tumače: Tijana Višković, Tašana Đorđević, Lazar Dubovac, Marija Puškarov-Popović

Muzika: Bojana Stamenov i Žika Nikolić

Uzrast: 3-9 godina:  Trajanje: 45 minuta.

Predstavu "Vile i Vilenjaci" možete pogledati u subotu, 17.03.2018. u 17 časova.

Akademija 28
Predstavu "Magična lira" možete pogledati u nedelju, 18. marta 2018.

"Magična lira"

"Magična Lira" je pre svega predstava o muzici, ali i predstava o prijateljstvu, ljubavi i pravim vrednostima. Princ Mirko i princ Saško imaju isti cilj: Da osvoje ruku princeze Simfonije.

Jedan to želi iz ljubavi, a drugi iz koristi. Jednog voli princeza, a za drugog navija kralj.

Da bi se "iskomponovalo" pravo rešenje i smirile svađe, baka Sonata šalje oba princa u fantastičnu avanturu.

Prinčevi dobijaju zadatak da pronađu i donesu Magičnu Liru!

Međutim, čarobnjak Zabrljavko dodatno komplikuje situaciju tako da dvojica prinčeva zajedno moraju da prođu kroz različite prepreke, da savladaju razbojnike i čudna bića, kako bi došli do cilja.

Na tom putu upoznaće i steći nove prijatelje i doneti neke neočekivane odluke. Na kraju će sve ipak biti lakše i biće više mira kada zasvira Magična Lira.

Produkcija: Čiča Mičino pozorište

Uloge tumače: Aleksandar Vučković, Aleksandar Ristoski, Vaja Dujović, Tamara Belošević, Bojan Hlišić, Vanja Nenadić, Vladimir Nićiforović, Mateja Popović, Dušan Popović.

Uzrast: 5-12 godina; Trajanje: 50 minuta.

Predstavu "Vile i Vilenjaci" možete pogledati u nedelju, 18.03.2018. u 12 časova.

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana od 12 do 20 časova, kao i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400 dinara, za grupne i organizovane posete mogući su popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu.

Dobrodošli na Dečiju scenu Akademije 28!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online