Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.03.2018.
15:08
Vestionline A

"Čudesna šuma" i "Elza i zaleđeni Hans" na repertoaru Akademije 28

Akademija 28 spremila nam je bogat kulturni program u za vikend koji je pred nama. Tako u subotu i nedelju možete uživati u predstavama za najmlađe.

Promo

"Čudesna Šuma"

 Subota, 24.03.2018.  u 17 časova

Predstava "Čudesna šuma" nas vodi na jedno čarobno putovanje u kome mašta postaje stvarnost, a dobrota i prijateljstvo pobeđuju. Devojčica Nada se budi u Čudesnoj šumi i saznaje od šumske vile Lilezelenvile da je sebični kralj Kerko zabranio svima u kraljevstvu da budu srećni, da uživaju i da se raduju. Zabranio je Suncu da sija i travi da klija. Zavladalo je carstvo mraka bez ijednog sunčevog zraka. Nada je odlučna da pomogne stanovnicima Čudesne šume. Ubrzo se okuplja šašava i hrabra družina u nameri da oslobode Čudesnu šumu i vrate joj nekadašnji sjaj i lepotu. Nada, Lilezelenvila, Mrgud i Plačljivko, šumski vilenjak Tihomir, šumski mravci sakupljači i Sunce, posle niza komičnih situacija, stižu do palate sebičnog kralja Kerka. Sledi susret sa njim i njegovim slugom, Smotajlom. Nada poziva decu da joj pomognu, a da bi uspeli moraju svi da budu složni.

Tekst i režija: Nikola Marković i Tatjana Milanov

Igraju: Tatjana Milanov, Nikola Marković, Jadranka Nanić-Jovanović

Trajanje: 45 minuta; Uzrast: 3-12 godina;

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana od 12 do 20 časova, kao i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400 dinara, za grupne i organizovane posete mogući su popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu.

Promo

"Elza i zaleđeni Hans"

Nedelja, 25.03.2018.  u  12 časova

Predstava "Elza i zaleđeni Hans" rađena je po motivima bajke H. K. Andersena i crtanog filma "Zaleđeno kraljevstvo". Radnja predstave smeštena je grad Arendel, dok su glavne junakinje Elza i Ana – princeze Arendela. Elza poseduje posebne natprirodne moći da sve što poželi, kao i sve što dotakne pretvori u sneg, zbog čega mora stalno da nosi rukavice. NJena mlađa sestra, princeza Ana, pokušava da pomogne Elzi da ovo prokletsvo prestane i neustrašivi je optimista. Elza je svojim moćima zaledila princa Hansa koji je ljubomoran i zloban i koji po svaku cenu želi za ženu princezu Anu. Kristof, prodavac leda, takođe se bori da osvoji Anino srce. Urnebesno smešni sneško Olaf će vam dočarati i predstaviti sve likove na dvoru i nasmejati vas do suza. Pobeda dobrog nad zlim, razvijanje timskog duha i koliko je sestrinska ljubav jaka i važna, glavne su poruke koje ova predstava ostavlja za sobom.

Produkcija: Favi

Igraju: Jovana Petronijević, Nina Grahovac, Saša Đurašević, Jovan LJubenović.

Trajanje: 45 minuta; Uzrast: 3-12 godina;

Dobrodošli na Dečiju scenu Akademije 28!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online