Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 19.05.2011.
13:27
V. Tasić - Vesti A

Limeni pregovara, Marjan šalje poreznike u Pink!

Grupa farmera na čelu sa Nikolom Kostićem Li Menom čeka da ih primi Željko Mitrović kako bi se dogovorili oko isplate novca, dok Marjan Rističević poručuje da će vlasnika Pinka goniti do sudnjeg dana.

Kako stvari stoje na RTV Pinku uskoro bi mogao da počne novi rijaliti šou pod imenom "Gde su naše pare?" Radnja bi se dešavala ispred zgrade ružičaste televizije na Dedinju, pa bi bilo dovoljno da Željko Mitrović samo postavi kamere ispred zgrade i eto novog rijalitija.

Gde su naše pare: Farmeri na okupu

Bivši farmeri su toliko besni što im ni posle pet meseci nisu isplaćeni honorari da im dođe da razapnu šatore ispred zgrade Pinka i da štrajkuju sve dok im se ne isplati novac.

Zato su krajem prošle nedelje neki od bivših farmera organizovali sastanak u beogradskom hotelu Slavija, kako bi se dogovorili šta im je dalje činiti i kako privoleti Mitrovića da izmiri svoje obaveze prema njima.

Na sastanku su bili Zorana Pavić, Nikola Kostić Li Men, Renato Henc, Aca Ilić... Kako "Vesti" saznaju dogovoreno je da bivše farmere predstavlja Li Men i da on u ime ostalih pregovara sa Željkom Mitrovićem o izmirenju obaveza.

Pričaćemo, pa ćemo videti: Nikola Kostić Li Men

- Jeste, sastali smo se, lepo smo se ispričali...

Što se tiče naših honorara, poslednja varijanta je bila da će nam honorari biti isplaćeni u nekoliko mesečnih rata.

Prva rata je trebalo da bude uplaćena pred Đurđevdan, druga polovinom maja, treća polovinom juna...

Ali, još ništa nismo dobili.

Jeste da mi na Farmi nismo bili "na rate", ali ako je to jedini način da dobijemo honorare, neka bude tako - kaže Aca Ilić, jedan od bivših farmera.


U ugovorima koje su učesnici rijalitija potpisali pred ulazak na imanje pisalo je da će honorari biti isplaćeni mesec dana po završetku rijalitija.

Ali, od toga nije bilo ništa. Iz straha da se ne zamere Pinku farmeri su mudro ćutali, ali njihovo strpljenje je pri kraju. Smučilo im se da ih ljudi sa Pinka, kada ih pitaju za svoj novac, šetaju "od Mike, do Pere i Žike" i da im se niko ne govori šta se dešava.


- Ideja svih nas je da zakažemo sastanak sa Željkom i nadamo se da će nas on primiti ove nedelje kako bi smo okončati priču sa honorarima. Da ne bismo išli baš svi, jer nas ima mnogo, ići će samo nas nekoliko i u zavisnosti od toga šta nam bude rekao videćemo šta ćemo dalje - kaže Nikola Kostić Li Men.


Najogorčeniji od svih je Marjan Rističević, koji se nadao pobedi na Farmi i koji i dalje ne može da veruje da ga je pobedila Katarina Živković.

Pored toga što je tužio Pink smatrajući da glasanje nije bilo regularno, Rističević je nedavno protiv ove televizije podneo prijavu poreskim organima Srbije.

On traži da se ispita da li je plaćen porez na nagradu od 100.000 evra, koja je navodno ili stvarno, isplaćena prvom pobedniku Milanu Topaloviću Topalku.

Ne odustaje od tužbi: Marjan Rističević i pobednica Katarina Živković


- Muka mi je od Mitrovića i bivših farmera. Niko me ni o čemu ne obaveštava, niko me ne zove, niti mi šta govore. Kao da ne postojim i da nisam bio na imanju.

Ja sam tu bagru tužio i goniću Mitrovića do sudnjeg dana. Nije mi do novca, ali ću doći glave tim lopovskim udruženjima.

Što se tiče tužbe koju sam podneo protiv Pinka ne znam da li im je uručena. Oni su sada sve glasove koje su pristigli u finalu pomešali, pa se više ne zna koliko glasova je za koga stiglo!

Haos je šta oni rade, ali ako krenu da ih preslišavaju poreski organi, posle prijave koju sam podneo, gotovi su, a Mitrović ima da nosi bukagiju!

Samo, kakvo je naše sudstvo, izgleda da će bukagija morati da bude svilena da mu ne padne teško! - kaže ogorčeni Rističević i ističe da se neće smiriti dok ne dokaže na sudu da je pobeda Katarine Živković bila prevara.
 

Briga nas za dvorane

 

Bivši farmeri kažu da ih ne zanima šta se dešava sa honorarima učesnika rijalitija Dvor, koji je emitovan ubrzo posle Farme.


- Njihovi honorari, njihova stvar. Neka oni prave priču za sebe! - kažu bivši farmeri, koji, bar za sada, nemaju nameru da se udružuju sa bivšim dvoranima.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.05.2011. 15:10
Marijane,samo napred!
Četvrtak 19.05.2011. 14:10
Нека продају оно што су проивели на фарми и ето им новца. Нису им рекли да се играју ;пољопривредника и владе)))))
Utorak 07.06.2011. 13:16
ne moze mu niko nista.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online