Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.06.2011.
14:44
Alo, Kurir A

"Marijana će izgubiti sve na kraju"

Nisam se nadala da ću ispasti iz "Velikog brata“, barem ne u konkurenciji s Brendonom i Marijanom, kaže odbojkašica.

Izbačena pred inale. Bojana Stojković
 

Bojana Stojković nije dočekala da uđe u superfinale "Velikog brata", već ju je publika izbacila iz kuće u Košutnjaku, što ona, kako kaže, nije očekivala:

Iako je ogorčena što nije u finalu rijalitija "Veliki brat", odbojkašica Bojana Stojković kaže da je ipak samo izgubila bitku, a ne rat i da je Marijana Čvrljak ta koja će ipak izgubiti sve kada izađe iz programa, jer je s Nemešom iz čistog interesa.

- Nisam se nadala da ću ispasti, barem ne u konkurenciji s Brendonom i Marijanom. Ali ako je publika tako glasala, ona nemam prava da se bunim. Ipak, mislila sam da bolje stojim s glasovima od njih dvoje.

Bilo bi ti lakše da Marijana nije ostala u kući posle tebe?

- Iskreno, bilo bi mi lakše. Meni je postalo muka od Brendona i svih gluposti koje je pravio, povraćalo mi se od njega. Bilo mi je ispod časti da se prepucavam s nekim kao što je on.

Ipak si se pozdravila s Marijanom?

- To je bio čisto ljudski pozdrav. Ništa više od toga.

Čuli smo koga ne voliš, a ko ti je favorit?

- Ima u kući kvalitetnih ljudi. Lester je moj favorit, Nirmal mi je drag takođe.

- Lagala bih kada bih rekla da mi nije krivo što sam ispala. Nije strašno izgubiti, ali ja sam izgubila samo bitku, a ne rat. Međutim, Marijana je ta koja će sve izgubiti kada se sve ovo završi i kada svi budu videli pravu istinu. Dok smo bile na otpadu, ona mi je jasno rekla da je ovo što radi s Nemešom samo njena karta do pobede. Rekla mi je da će kratko biti s njim, a potom, kada izađe, vratiće se mužu - izjavila je Stojkovićeva za "Alo!“ i tako otkrila delove rijalitija koji nisu emitovani, a izjavila je i da sada veruje da se Čvrljakova zaista zaljubila u Požarevljanina.

- Verujem da se ona sada zaista zaljubila u Nemeša, ali ja ipak ne mogu da joj oprostim dvoličnost jer kada on nije bio tu, Marijana se ljubila maltene sa svima. Kap koja je prelila čašu je kada je Marijana pozvala Vladimira da spava s njom. Nemeš je moj prijatelj i ja ne bih mogla to da mu prećutim, a ipak jesam - priča Bojana, koja ističe da nije bila svesna nijednog Marijaninog i Nemešovog seksualnog odnosa.

- Kad spavam, nemam pojma šta se dešava oko mene i zaista nisam videla ni čula kada su oni imali seksualni odnos. Da mi je smetalo, ja bih im to rekla, a vidim da su ih svi videli tokom seksualnog odnosa i da im ništa nisu prebacili. Važno je da su meni prebacivali sve i svašta - rekla je pomalo ogorčeno Bojana, koja je u nedelju ispala tačno pred finale.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online