Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 25.06.2011.
13:50
Pulsonline A

VB: Nemešev otac urlao na novinare

Posle 45 minuta provedenih kod psihologa odmah po izbacivanju iz kće Velikog brata, Nikola Nemešević Nemeš otkrio je šta je ostavio u Kući, ko mu je najdraži, s kim će ostati u kontaktu, kao i kako se osećaju njegovi roditelji. A onda se i tata umešao u intervju.

Razdvojila ih publika: Marijana i Nemeš
 

- Nije mi žao što sam ispao – rekao je Nikola pošto je sinoć izbačen iz kuće Velikog brata. Žao mi je što su mi neke gaće ostale u lavoru potopljene i što to nisam sredio, a za ostalo nije. Znao sam da izlazimo ove nedelje i da li sam izbačen dva dana pre kraja ili u superfinalu, nebitno je.

U ovoj sezoni Velikog brata ostali ste upamćeni po ljubavi sa Marijanom. Da li ćete nastaviti vezu i kada ona izađe i nadate li se da će se razvesti?
- O tim pojedinostima ćete pitati to Marijanu. Zajedno smo i ostaće tako i kada ona izađe. Šte ćemo i kako ćemo ubuduće još ništa ne znam. Imam neke planove, ali to ću ipak sačuvati za sebe. Kad bude izašla sešćemo i porazgovarati o svemu.

Vas dvoje ste na dan vašeg izbacivanja iz kuće opet raskinuli. To se dešavalao više puta tokom boravka u rijalitiju.
- Nismo mi ranije raskidali, ali bilo je tu nekih razmirica.

Dok su novinari radili intervju Nemešev tata ga je strpljivo čekao. Međutim, sve je postalo mnogo napetije kada smo ga upitali šta mu je majka ubacila u majicu tokom posete.

Gospodin Nemešević je kao oparen povikao "To su provokacije, kako vas nije sramota!“. Ipak, Nemeš ga je brzo smirio, te je rekao da mu ništa nije stavila u majicu već da mu je dala prsten kao amajliju.

Marijana se nedavno čula sa zaovama koje su joj rekle da ti nisi nikakav muškarac. Šta vi mislite o toj njihovoj izjavi?
- Postoji samo nekoliko ljudi na ovom svetu do čijeg mi je mišljenja stalo. Mi smo ti koji su bili u kući i mi znamo šta i kako se odigravalo.Marijana je u ovu vezu ušla sa mnogo većim ulogom od mene. Zbog toga je na početku bila pod mnogo većim pritiskom pa sam iz tog razloga u više navrata bio spreman da joj popustim da ne bi došlo do još ekplozivnijih reakcija. U kući sve može da izgleda kao drama čak i kada na zapravo ne postoji. U više navrata sam pustio da neke stvari prođu, iskuliram malo pa tek onda popričam sa njom. U kući je to teško da se uradi jer nemaš gde da se skloniš. Kada bih razmišljao o tome šta misli koja strana gde bih stigao. Moj otac je sad pored mene i do njegovog mišljena mi je stalo.

Kada izađete u spoljni svet i vidite da vaši roditelji su oštro protiv toga da vi i Marijana budete zajedno koga ćete poslušati, roditelje ili srce?
- Sve će da dođe na svoje mesto s vremenom. Svako ima pravo da misli šta hoće. O svemu ću pričati sa vojim roditeljima. Oni će imati najveći uvid u to šta sam radio i kakvi su mi dalji planovi. Ne mogu još da odlučim koji su moji planovi pa tako ne znam ni šta oni misle o svemu. Moji roditelji su me podržali čak u momentima kada sam bio u ludilu.

Vaša majka je više puta ponovila da vas ona ne poznaje kao bahatog kad se napijete. Međutim na par žurki si lomio sve pred sobom. Zbog čega toliki bes? Zašto niste uspeli da se kontrolišete?
- Kuća stvara ogorman pritisak na vas. Tamo nisam imao 90 % stvari koje imam napolju, a koristim ih kada sam besan. Jedino zbog čega se kajem jeste to što sam lomio po kući. Mnogi su to povezivali sa Marijanom, ali to nije imalo nikakve veze. Ja sam to ponekad radio i kod kuće, kada se iznerviram jako onda nešto i polomim. Imao sam višek energije koju sam pogrešno kanalisao. Kajem se zbog toga. Priznajem kriv sam. Četrdeset dana mi je išlo dobro, posle toga mi je bilo sve gore, ali sam ukapirao šta se dešava pa sam se smirio.

Marijana je apsolutni favorit već par dana. Vratiće se u Šibenik, da li će posle svega ostati sa tobom? Molila je ostale muškarce da idu sa njom u krevetu, ljubila se sa Brendonom. Obzirom na to da se tako ponašala u kući i ima porodicu van kuće nadaš li se da će ostai sa tobom?
- Sve te strvari ćeš nju da pitaš. Nisu se videle neke moje greške. Znam za to sa Vladimirom, Brendonom i Lesterom, čuo sam to od starih ukućana. Šta kome nešto znači pitaćeš nju. Ne razmišljam o tome šta će ona da uradi.

Mnogi misle da vas ona ne voli i da vas uspešno vuče za nos?
-Svašta je vama plasirano što nema veze sa realnošću. Mnogo toga je prikazano, ali ima dosta toga što nije. Čuo sam kako su informacije polovično plasirane u javnost bez glave ili repa. Ona mene ne vuče za nos.

Sa kime od ukućana biste voleli da nastavite da se družite?
-Skoro sa svima, ali najviše sa Horvatom.

Vas odnos sa Brendonom je bio jako zanimljiv. Dovodio vas je do ludila?
- Mnogo sam se nervirao u početku dok nisam shvatio ko je on. Nemeš je Nemeš, a Brendon je Brendon i svako od nas dvojice ima svoju publiku. Ne želim da pričam o njemu, sve ste već videli.

Ipak on je otišao u superfinale, a vi ne?
- Svaka mu čast. Neka je on nama živ i zdrav.

Svaki kontakt sa Bojanom ste prekinuli zbog Marijane.
- Nije se to desilo zbog Marijane. Ona je počekla da pere ruke od nas kada je dobila informacije iz spoljnog sveta. Tu više nije bilo mesta za prijateljstvo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online