Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 26.06.2011.
20:51
Vestionline A

VB Superfinale se pretvorilo u "špansku seriju": Nemeš popljuvao Marijanu, niko joj nije čestitao

Marijana Čvrljak iz Šibenika pobednik je ovog serijala Velikog brata. Poslednja borba vodila se između nje i Duška. Prvi izbačeni superfinalista bila je Soraja Vučelić iz Bara, a za njom je iz VB kuće izašao Brendon. Treći finalista koji je izašao je Horvat. Veliko iznenađenje pre prvog izbacivanja napravilo je gostovanje Nemeša koji je Marijanu nazvao vrhunskom glumicom, što je publika glasno izviždala. Vrhunac večeri bio je kada su izostale čestitke izbačenih ukućana, koji nisu ni prišli da se pozdrave sa Marijanom.

Nemeš: Marijana je opasna glumica

Marijana Čvrljak je zvanično pobednik, ali sigurno i moralni gubitnik Velikog brata. To su pokazale ne samo reakcije publike ispred kuće Velikog brata, već i odluka ostalih učesnika da ne čestitaju pobednici. Jedini koji su to učinili bili su Džordž, Ema... 

Otupela Marijana samo plače

 

Dok je nestrpljivo očekivano da li će nagradu ovogodišnjeg Velikog brata odneti neverna Šibenčanka ili paor, Marijani se iz publike obratio otac, poručivši joj da je porodica podržava kao i da je uz nju mnogo prijatelja. Marijana je očevu poruku ispratila jecajući, a uspela je da odgovori samo da ga voli. Duško i njegova porodica i prijatelji bili su znatno veseliji i opušteniji, a poslednji ukućanin je čak uspeo i da zapeva.   


Vidno razočaran, Horvat je rekao da će iz kuće najviše pamtiti ljude i da su mu svi bili dragi. Njegovo izbacivanje publika na Košutnjaku je dočekala sa negodovanjem, a prema rečima okupljenih učesnika ovogodišnjeg VB Horvat je bio i njihov favorit.

"Mislio sam da imam šanse za pobedu jer sam imao dosta zanimljivih situacija, nikad nisam bio nominovan... S druge strane, znao sam da će se ženska publika poistovetiti sa Marijanom i da će glasati da ljubav pobedi. Znao sam i da će Duletova priča 'sa sela sam, nemam puno para' isto upaliti, tako da namam pojma", iskren je bio Horvat.

Brendon se po izlasku iz kuće šalio, smejao i čini se da mu ni malo nije krivo što je mu je "pred nosom" izmakla nagrada.

"Dobro je što sam izbačen, postalo je mnooogo dosadno", rekao je Brendon po izlasku iz kuće i objasnio zašto mu je favorit Marijana: "Bila je iskrena. Bila je ono što jeste. Nije imala masku i zato je bilo lako komuncirati sa njom".

Soraja je u razgovoru sa voditeljkom imala priliku da čuje sve tračeve koji su mesecima pričani i pisani o njoj u celom regionu. Ona je demantovala da je agresivna osoba, sponzoruša, da je saputniku u avionu lupila šamar, a jednu osobu čak i ubola nožem. Kaže da se u kući, i pored svih situacija u kojima je "eksplodirala", videlo da nije takva jer bi inače nekoga napala.  

Soraja ne izgleda kao da joj je žao što nije pobedila

Pre proglašenja pobednika, u intervjuu sa voditeljkom Antonijom Blaće u Košutnjaku, bivši učesnik Nikola Nemešović, poznatiji kao Nemeš, a još poznatiji po vezi i seksu pred kamerama sa šibenčankom Marijanom Čvrljak, rekao je da je došao da pruži podršku svojoj dojučerašnjoj ljubavi i vrhunskoj glumici kada bude uzimala 100.000 evra nagrade.

Nemeš je rekao da je Marijana za svoje ponašane zaslužila ocenu 15 iz glume. Na pitanje voditeljke kako se desilo da tako promeni mišljenje on je odgovorio da u kući nije imao snage da podigne tepih ispod kojeg su se svih ovih dana "mnoge stvari trpale". Na njegovo mišljenje su, kako je rekao, uticali i njemu najbliži ljudi i najbolji prijatelji po izlasku iz kuće Velikog brata. 

Izvinjenje mami

 

Pre Brendonovog izlaska iz kuće Nemeš je rekao da se tokom boravka u rijalitiju ogrešio psujući Brendonovu majku, zbog čega je uputio izvinjenje bivšem sustanaru i njegovoj mami.  

"Ja nikome nisam u kući naneo više zla nego sebi. Sad ja režiram i emisiju i film. Bili smo u različitim filmovima. Ja sam to video kao romantičnu dramu, a ispala je komedija zabune", rekao je Nemeš.

Voditeljka se potom obratila ukućanima i Marijani posebno, kojoj je vilica drhtala a oči bile pune suza posle Nemeševih komentara. Na pitanje da li je ljuta Marijana je promumlala: "Ne"; a zatim dodala: "Tužna. Ma nema veze". Kako je šou odmicao, Šibenčanka, koja je za mnoge bila favorit, na licu je stalno imala grč. Na pitanja voditeljki i bivših ukućana o suprugu, Nemešu i "ljubavi" u kući nije želela da odgovara. Nešto kasnije, kada se malo pribrala, rekla je da je pretpostavljala da se tako nešto može desiti i da će mu neko "napuniti glavu".

Nataša Bekvalac, Severina i, naravno, JK

 

Publiku koja je pratila finale velikog brata zabavljale su zvezde produkcijske kuće "Emoušn" Nataša Bekvalac, Severina i Jelena Karleuša. Nataša je izvela pesmu "Gospodine", koju je napisala i sa Natašom otpevala Emina Jahović. Ovih dana se spekulisalo da je Emina zabranila Bekvalčevoj da sama izvede ovu pesmu u finalu VB. Severina je publici otpevala novi singl "Bred Pit", a Jelena Karleuša, takođe novu pesmu, "Nova religija". Ostaje da se vidi i da li će hrvatska televizija RTL, koja prenosi Velikog brata u toj zemlji, zaista cenzurisati nastup srpske pevačice kako je ovih dana najavljivano. U videu koji je pred vama, inače, možete da pogledata kako Nata sama peva pesmu koju je trebalo da otpeva u duetu...

 

 

Do finala je stiglo pet učesnika Duško, Soraja, Marijana, Horvat i Brendon. Ovogodišnji Veliki brat trajao je 106 dana, a kroz kuću na Košutnjaku prošlo je njih 21. 

POVEZANE VESTI

Nedelja 26.06.2011. 21:33
Fuj, glupi ljigavi Nemes, ni 48 sati nije proslo vec je pao pod uticaj majke i ostalih ! Gade mi se ovakvi tipovi ! Izgleda da je Marijana imala mnogo veca m..a od njega u svakom smislu.
Nedelja 26.06.2011. 21:24
Podrzavam i slazem se sa svim onim sto su rekli ZARKO i mile011. Ljubi ga majka, sta bi on bez mamine suknje? Muskarcina mamina.
Nedelja 26.06.2011. 23:49
Kakvim li sve glupostima trujete ovaj vec otrovani narod.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online