Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 28.06.2011.
03:24
index.hr A

VB: Nemeš izrežirao Marijaninu pobedu

"Sada ja režiram. Ja sam to vidio kao neku romantičnu dramu, na kraju je ispala komedija zabune", kazao je Nemeš u svom javnom obraćanju u finalu Velikog brata, tokom kojeg je Marijanu nazvao "glumicom" i nije bio ni svestan da je upravo tom svojom predstavom osigurao Marijani glavnu nagradu - 104.700 evra.

Nikola Nemešević - Nemeš
 

Naime, uoči trenutka kad ju je Nemeš ostavio pred kamerama, Marijana je po broju glasova bila druga, a s dvestotinjak glasova više vodio je Dule. Međutim, prema rezultatima glasanja koje su hrvatski mediji dobili iz produkcije Velikog brata, po završetku Nemeševog hladnokrvnog obraćanja došlo je do preokreta - upravo napuštena Marijana je dobila ogromnu podršku gledalaca, a broj glasova koji su za nju pristizali porastao je za neverojatnih 800 odsto!


Gledaoci su Marijani proteklih mesec i po davali najveći broj glasova. Uoči finalne emisije, poredak superfinalista prema broju glasova bio je sledeći: Marijana, Horvat, Duško, Brendon, Soraja.


Marijana je posljednjih nedelja rijalitija bila glavna favorit. Mnogi su pričali da je reč o namještaljci i da je njena pobeda sigurna, i činjenica je da tokom glasanja u finalnoj emisiji nije stalno držala prvo mesto. Onaj ko joj je to mesto "obezbedio" bio je upravo Nemeš, koji ju je ostavio skrhanu i u suzama, nemoćnu da se veseli vlastitoj pobedi.

Pročitajte još:

1. Veliki brat: Marijana pobednik

2. VB superfinale kao "šapanska serija": Nemeš popljuvao Marijanu

3. Ko je Marijana Čvrljak, pobednica Velikog brata?

4. VB: Časna pobeda ili nameštaljka?

5. Marijana: Nemeš me je razočarao

POVEZANE VESTI

Utorak 28.06.2011. 14:32
Niko ne moze da opravda njen postupak prema muzu, ali mozda bi se mogao ipak izvesti neki malo drugaciji zakljucak iz svega ovog. Ja ne mislim da je pobedio nemoral...Jer sta je moralno zaista?? Samo postojanje VB i gledanje istog moze se nazvati nemoralnim. Svi ti ljudi tu ulaze i prodaju svoju intimu za pare, a onda treba izabrati nekog i samo njega razapeti na krst...u ovom slucaju tu Marijanu. Meni se cini da se u njoj krije vise iskrenosti i bolja osoba nego sto je slucaj sa ostalim ukucanima. Muskarci je nazivaju kurvom, ali vece su kurve ispali neki drugi..i to upravo muskarci!
Utorak 28.06.2011. 11:41
Ako ista pozitivno moze da se nadje u emisijama ovog tipa, onda je to da su primitivizam, nemoral i glupost univerzalna karakteristika, svejedno da li takmicari dolaze is Hrvatske, Bosne, Srbije ili Tunguzije....
Utorak 28.06.2011. 12:46
Sve je to obicno sranje u kome covjek veoma lako bude polaskan da za obican novac izgubi ponos, obraz i sve pozitivno sto je imao do tada!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online