Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 21.07.2011.
15:43
Scandal A

“Marijana, kurvo, beži kod Nemeša!“

Posle ludog provoda u beogradskom klubu “Fristajler“ i srceparajućeg gostovanja na TV Pink, pobednica Velikog brata Marijana Čvrljak vratila se u Knin kod roditelja. Meštani su joj priredili takav doček da žena već dve nedelje ne izlazi iz kuće!

Marijana Čvrljak
 

Kako piše magazin “Skandal“, pošto se Marijana pojavila u jednom kninskom kafiću, usledio je haos! Krenule su psovke, dobacivanja, a najčešće se čulo: “Kurvo, beži kod Nemeša!“ Zatim su je, dok je prolazila pored pijace, zasuli breskvama i paradajzom.


Šokirana Marijana u prvi mah je stala kao ukopana, ali, kada je shvatila da povrće i voće leti ka njoj, i da niko nema nameru da je zaštiti, otrčala je do obližnje taksi stanice i odvezla se do stana svojih roditelja.


- Tačno je da se to desilo mojoj Marijani - rekao je za “Skandal“ njen otac Ivo Kovačević. - Uvek postoje ljudi koji svoj bes izlivaju na druge. Moja ćerka je žrtva malograđana. Ona je punoletna i odgovara za svoje postupke. Nijednog trenutka se nije pokajala zbog svega što je uradila pred kamerama, jer je sve to bilo iskreno. Ja je u svemu podržavam, ali bole me neistine koje se sad pišu o njoj i samo podgrevaju bes lažnih moralista koji joj prave ovakve scene. Šta god da je uradila, nije u redu da je gađaju paradajzom, to govori o njima a ne o njoj. Moja ćerka sedi kod kuće jer joj je svega preko glave, razmišlja u kom pravcu dalje da nastavi i čeka da se budale okome na nekog drugog. Ne plaši se ona nikakvog linča, a nije tačno ni da su je svi prijatelji napustili. Ona samo želi da bude sama.


Izvor “Skandala“ tvrdi da je posle ovog događaja Marijana zapala u depresiju, a tome su doprinele i telefonske pretnje koje su postale sastavni deo njenog života. Njen otac to objašnjava nedostatkom kulture.


- Jeste, zovu razne nevaspitane budale, koje nemaju kulture čim izgovaraju takve reči, a pričaju mojoj ćerki o moralu. Rekao sam joj da ne obraća pažnju na budale i da se ne javlja na telefon, ako joj broj nije poznat. Dok sam živ, ja sam mom dedetu najveća podrška i gledaću koliko god mogu da je zaštitim od onih koji je sada vređaju, a siguran sam da su mnogo gore uradili nego što je iskrena ljubav pred kamerama - završava razgovor Marijanin otac.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 21.07.2011. 18:37
Gospodo ja ovo sranje koje zovu rijaliti sou nisam niticu ikada gledati.Zbog toga dajem sebi za pravo da vam malo solim pamet.Niko od vas nema pravo da se poziva na moral i osudjuje ako je gledao gore navedeni.Po mom misljenju pali ste po tom pogledu cim ste odgledali jedan minut famoznog rijalitija. Na ovu "vest' sam dosao kad sam video da ima komentara pa kao sto rekoh da vas malo osolim. I ubuduce menjajte kanal jer je najnize zavirati u tudju privatnost i pritom suditi.
Ponedeljak 01.08.2011. 00:01
Ljudi, ako netko ima talenta za texas-holdem poker(on line) i ima malo vremena i volje, može zaigrati bez uloženog dinara sa početnim kapitalom 50$. Naravno potrebno je imati i malo soli u glavi... Samo unatrag 40ak dana zaradio sam blizu 4000$ (3859.88), iako sam dosad texas-holdem gledao samo na TVu. Ne gledajte THP kao kockarsku igru već kao sport, uključite mozak i primenjujte strategije i vrlo lako bi vam se moglo dogoditi da otkrijete u sebi izvrsnog i profitabilnog igrača .. Evo probajte, tko zna... http://www.pokerstrategy.com/uNKTBL Odgovori iz kviza uplodani su na ovom linku: http://www.4shared.com/file/q-gEjRyP/Pokerstrategy_odgovori_NL_BIG_.html
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online