Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 14.03.2012.
00:39
telegraf.rs A

Survajver: Stanija i Ava pokazale dojke

Prva noć naših Robinzona prošla je neuspešno, jer im nije pošlo za rukom da zapale vatru, pa se većina probudila ranom zorom, demoralisana, nestrpljivo iščekujući novi izazov i šansu. I dok su se muškarci trudili da “skinu” nekoliko kokosovih oraha za doručak, Ava Karabatić i Stanija Dobrojević su pokazale ono zbog čega su i došle u Survajver - svoje gole grudi. Srpkinja i Hrvatica bez problema su se svukle i zaplivale bez gornjih delova kupaćih kostima.

 

Bivša hrvatska misica Aleks Grdić nije želela da im se pridruži, već je jutro provela iznoseći zamerke na ostrvo, obalu, boju vode, palme, majmune:


- Nadam se da ću prva ispasti - izjavila je.


I Makedonka Aleksandra se uveliko kroz suze žalila kako joj je teško, a za razliku od nje, Neven Ciganović je, komentarišući krevet od skrpljenih bambusa na kojem su spavali u svom stilu odgovorio:


- Spavao sam i na tvrđem!


Uskoro je došao trenutak za susret sa Andrijom Miloševićem i Marijanom Batinić, koji su im saopštili novosti - po prvi put Survivor će imati poglavice. A kako je svakog gosta tri dana dosta, baš toliko će i trajati njihova vladavina, pa se posle svakog kruga eliminacija biraju nove vođe plemena. A prve poglavice su oni koji prethodnog dana nisu osvojili crvenu maramu - Neven i Aleks.


Njih dvoje nisu bili baš oduševljeni titulama koje su im dodeljene, ali visoki položaj donosi i obaveze pa su odmah morali izabrati članove plemena. Članovi su se birali po principu - koga ne bi želeo u svom timu, a izabrani je odlazio u suparnički tabor. Na kraju je raspodela donela ovakav sastav:

Neven, Radovan, Maja, Mia, Jelena, Martina, Nikola, Marko i Kristina - su Matambo, ljubičasto pleme.

Zaštitni znak im je jaguar, bog šume.


Aleks, Ognjen, Stanija, Žare, Aleksandra, Ava, Milan, Sebastijan i Vlada su pleme Boruka, narandžasti.

Njihov simbol je krokodil, bog vode.


Prva borba plemena bila je za vatru i staro ostrvo već opremljeno kampom.


Igra: penjanje na dva stabla na čijem je vrhu figura ptice, koju treba uzeti, i s njom trčati do dva balvana ispod kojih se kopa rupa, provući se ispod, doći do stolova na kojima je slagalica piramide koju treba presložiti.


Za Boruku se borio Sebastijan, za Matambo Nikola. Hrvatski snouborder je bio i brži i spretniji i doneo je prvu pobedu svom plemenu.


Iako je izgubio Nikolini saigrači nisu bili ljuti na mladog Budvanina, naprotiv. Zagrljaji i podrška pljuštali su na sve strane. Nikola ipak smatra da su mnogo slabije pleme, a Kristina da su genijalni! Kad su kao gubitnici stigli na novo ostrvo, konstatovali su da im je tamo mnogo lepše, a dobili su hranu, mačete i osnovnu građu za kamp. Ipak, nedostatak kresiva za vatru ponovo ih je gladne poveo u mrklu noć, ispunjenu mravima i žabama. A žabe su Kristinina fobija, pa je zgodna stilistkinja noć provela budna.


Za razliku od ljubičastih, Boruka se vratila “kući“. Ognjen konstatuje da je njihovo pleme jače i sposobnije. Zapalili su vatru, skuvali pirinač, a dobili su i lampu, pa su posle prve večere punih stomaka srećni utonuli u san.

POVEZANE VESTI

Sreda 14.03.2012. 11:12
Survajver: Stanija i Ava pokazale dojke Нешто друго и немају да покажу!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online