Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 08.07.2013.
15:58 >> 17:05h
Telegraf, Opera17 A

"Ja sam moralni pobednik. Jedva čekam seks s Filipom"

Iako je bila favorit, Stanija nije pobedila u Farmi - Memo je imao jače glasačko telo u Bosni! Ipak, Stanija sebe smatra moralnim pobednikom i ističe da jedva čeka da prekine apstinenciju i da vodi ljubav sa Filipom. Rekla je i da se trudila da "ne ističe svoj seksipil i telo pored koza i krava".

Stanijini favoriti su bili Goca Božinovska i Aki "jer samo ovi iz 'Granda' pobeđuju"
 

- Ja sam moralni pobednik, stvarno nisam očekivala da će prvo mesto zauzeti Memo. Priznajem da sam u nekim trenucima pred kraj imala u glavi da mogu da pobedim. Moji favoriti su bili Goca Božinovska i Aki jer samo ovi iz “Granda” pobeđuju, rekla je Stanija, koja veruje da su je farmeri proglasili za foliranta jer je "svima pogodila nerv".

Starleta je priznala da se trudila da na imanju ne ističe svoj seksipil i telo, kako ne bi krenule priče da je došla da se skida, već je želela da pokaže kakva je ona privatno.

- Moj adut sam bila ja sama, bila sam ono što jesam, dosledna sebi i mislim da sam dobar čovek i hrabra devojka. Mnogo sam moralnija i poštenija devojka, iako imam provokativne fotografije, nego one što su zakopčane do grla. Sad tu krave i koze i ja da se skidam, ma daj, rekla je kroz smeh.

Šta je sa Šarenim i Ljubinim dečkom sa kojima je navodno bila?

Sa Šarenim, kojeg je često pominjala, raskinula je još pre početka rijalitija, ali mu je obećala da će se pomiriti nakon što bude izašla sa imanja. Međutim, tako joj se desila ljubav sa Filipom Panajotovićem, pa od toga nema ništa.

Po izlasku je saznala i da je Aleksandar Čabarkapa, Ljubin dečko, pričao da je imao seks s njom i da ima slike na kojima ga oralno zadovoljava.

- Nikad čula za tog dečka, ti snimci ne postoje, slobodno neka ponudi da objavi negde, da se pokaže, ali ja znam da to ne postoji, ja čoveka ne znam – navela je Dobrojevićeva za Telegraf.

Kada su prozivke i mišljenja njenih bivših cimera da njena veza sa Filipom nije stvarna i realna, već da je u pitanju taktika, ona kaže da su u pitanju ljubomora i sujeta.

" 'Klinačke' fotke su mi ukrali"

Nedavno su u javnost dospele Stanijine fotke na kojima je gola i pozira ispred ogledala...

- Fotografije su nastale još kada sam u pubertetu počela da dobijam grudi i da se slikam sama ispred ogledala, kao i svaka klinka, bez odeće, sama za sebe. I desilo mi se da sam u teretani u Rumi ostavila mobilni na recepciji i neki momci su te slike prebacili na njihov telefon, što se proširilo internetom. Ne vidim šta je loše u tome, objasnila je starleta.

- U pitanju je čista ljubomora i sujeta i zavist. Svađe postoje, ja sam temperamentna i to je normalno. Rešićemo on i ja to u četiri zida večeras, mislim na vođenje ljubavi, možda negde i usput! Krizirali smo tri i po meseca, dosta sam čekala, iskrena je Stanija, koja je objasnila i koje je njeno zanimanje:

- Ja sam foto-model. Slikam se, krasila sam strane prestižnih muških magazina, bila sam u Holivudu kod Hjua Hefnera, ušla sam u top-tri za izbor za naslovnu stranu američkog “Plejboja”, poznata sam i zbog “Survajvera”, a sada i zbog “Farme” .

Međutim, istakla je da je došlo vreme da stavi tačku na golotinju i da sada treba da se uozbilji.

- Sad je vreme da diplomiram, vreme za ljubav, za posao. Ja sam primer mladim devojkama da žive život, da ga žive punim plućima i da putuju, zarađuju, a kada dođu deca, da se smire, rekla je Stanija.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 08.07.2013. 16:57
Ovoj ženi je moral zadnja rupa na svirali, bez zadrške priča o svojim najprljavijim nagonima. kome je ona pobednik? Čiji je ona pobednik?
Ponedeljak 08.07.2013. 16:07
Ova je pukla ko Kineska petarda,mame mi!
Ponedeljak 08.07.2013. 20:30
samo jos da diplomira, u 28 godine valjda ti je vreme a to sto si ti moralni pobednik okaci macku o rep. zna se ko nosi lovu kuci a te njene mladalacke slike iz puberteta, videla sam ih pa o cemu kurva nego o postenju...nije jos videla snimke sa farme gde se svlacila pred kamerama i pokazala golo dupe i grudi, teraj se nazad za ameriku i tamo izigravaj postenu devojku. Ko kod Hefner prolazi ne izlazi netaknut, s time je sve receno !!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online