Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 09.07.2013.
15:05
telegraf.rs A

Grand: Stanija laže!

Čelnici “Grand” produkcije demantovali su izlaganje Stanije Dobrojević u emisiji “Narod pita”, koja je između ostalog rekla da je koncert Amara Jašarspahića u Kaknju iskorišćen da se pruži podrška Sulejmanu Memi Haljevcu da pobedi u rijalitiju “Farma“.

Direktor Granda Saša Popović
 

- Imala sam informaciju da sam bila favorit i najjača sa glasovima od prvog dana pa skoro do poslednjeg. Memo jeste bio mnogo jak, ali u trenutku kada je neko rekao publici da izvade telefone i da glasaju za njega, Memo je na kraju ubedljivo pobedio – rekla je Stanija, koja nije precizirala o kom događaju je reč, ali je očigledno da je mislila da je govorila o koncertu Amara Jašarspahića u Kaknju, koji je održan u nedelju uveče u isto vreme kada i finale “Farme”.

Čelnici “Grand” produkcije izdali su saopštenje u kojem kategorički demantuju starletine navode.

- Povodom izjave Stanije Dobrojević da je koncert Amara Gileta Jasarspahica u Kaknju, između ostalog, iskorišćen i kako bi se publika pozvala da svojim glasovima omogući Memi Haljevcu pobedu na “Farmi”, odgovorno tvrdimo da je reč o notornoj laži i neistini. Koncert u Kaknju bio je poklon rodnom gradu ovogodišnjeg pobednika “Zvezde Granda” i osim slavljeničke, nije bilo druge konotacije. Niko tokom koncerta, ni jednom rečju nije spomenuo “Farmu”, niti bilo koje ime učesnika rijalitija, što može potvrditi 40.000 ljudi koliko ih je u nedelju uveče bilo na “Gradskom stadionu”, kao i čelnici “Grand” produkcije, Saša Popović i Zika Jakšić” – stoji u saopštenju “Grand” produkcije.

Pogledajte izlaganje u emisiji “Narod pita”, a njenu “spornu” izjavu poslušajte na 15:04

POVEZANE VESTI

Utorak 09.07.2013. 15:25
Istina je Grand nema šta da demantuje, Salih Popović (saša) je zaslužan i za Amarovu i Sulejmanovu pobedu, AFERIM Popoviću.
Utorak 09.07.2013. 16:41
doticna jos ne moze svariti da ga je ispusila... sad joj ostaje jos i da popusi... ko je ona pre svega, jel izjavila da je ona moralni pobednik ? samo nema vajde od morala, i to je trebala znati posle onoliko slikanja gola... nije mi jasna, a nije ni sebi jasna... filipe, jel me razumes ?
Utorak 09.07.2013. 17:05
Mislim da je svima jasno da je farma I zvijezde granda su pokazale antisrpski karakter I raspolozenje u BiH .Memo je pobijedio samo zato sto je tolika mrznja prema svemu sto je Srpsko I oni su glasali vodjeni nacionalizmom a Srbija je kao I do sada glasala za svoje favorite.Tako da su I Memo I Amar pobjednici nacionalne mrznje prema Srbima od strane BiH .Treba procitati broj glasova Meminih I da vam bude Srbi jasno da je pobijedio ogromnom vecinom ,jer se glasalo I staro I mlado I mrtvi po obicaju kod muslimana ozive.PINK JE JEDNO STRASNO ZLO U SRBIJI ,Zasto nije nijedan predstavnik RS bio na farmi...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online