Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 28.08.2015.
11:44
alo.rs A

Počela je Farma 6, skupili se seljaci sa svih strana

Šesta sezona rijalitija Farma počela je u četvrtak uveče pošto se na imanje u Lisovićima uselilo 25 takmičara koji će naredna četiri meseca izigravati seljake. Za prvog gazdu izabran je Zvezdan Anđić, a sluge će biti izabrane u petak veče.

RTV Pink
Zahuktava se rijaliti jesen u Srbiji

Ognjen Amidžić, tradicionalno voditelj Farme, upoznao je takmičare sa pravilima, koja su manje-više ista kao i prethodnih sezona. U kupatilu sme da bude samo jedna osoba, dok u gazdinu kuću mogu da ulaze samo gazda i sluge. Dalje, nema spavanja preko dana, šaputanja, skidanja ili prikrivanja bubice, kao ni pričanja u šiframa. Naravno, najstrože je zabranjeno fizičko nasilje, i vređanje na nacionalnoj i verskoj osnovi.

Već na samom početku izbio je manji sukob oko toga ko će biti gazda. Pevačica Maja Nikolić je, naravno, sama sebe kandidovala za funkciju, dok je Bojan Tomović predložio da to budu Toma ili Milić, kao najstariji ukućani. Kako farmeri nisu mogli da se dogovore, gazda je izabran glasanjem. Prvi gazda šeste sezone Farme je Zvezdan Anđić, a sluge će biti izabrane u petak uveče.

Šta su farmeri poručili publici?

Kristijan Golubović - Sebe je opisao kao sportskog trenera i umetnika u svakom smislu.

- Ovde sam zbog dve devojčice koje sam ostavio kod kuće. Jedna ima 29 godina, druga šest meseci. Ulazim da razbijem predrasude. Za mene kažu da sam kriminalac i da sam brutalan, pokazaću da sam čovek, mi ne možemo da lažemo ovaj narod - poručio je Kristijan.

Stanija Dobrojević - Za sebe kaže da je solo igrač i u životu i u rijalitiju. Pohvalila se da je za njen stajling zaslužna - mama.

Bojana Stamenov - Opisala je sebe kao miroljubca, zbog čega misli da će tešiti druge u rijalitiju.

Maja Nikolić - Priznaje da je "zavisna" od rijalitija, zbog čega ne propušta ni ovaj. Kaže da joj rijalitiju pomažu da mentalno sazri, ali ne misli da je "kraljica rijalitija", kako je mnogi nazivaju.

Sanela Vojnović - Mlada pevačica iz Stare Pazove kaže da se ne plaši seoskih poslova.

Majina zdravica

Maja Nikolić, poznata kao skandal majstor, nasmejala je sve za stolom kada je nazdravila čašicom rakije i poželela cimerima da se što manje svađaju.

Goran Kostić Šabanoti - Sebe vidi kao dobrog čoveka, skandal majstora i egzibicionistu koji ne pokazuje polni organ. Ima 44 godine i nema ni dan radnog staža, tako da ne planira da radi ni na imanju.

Radiša Miljković Radašin - Bavi se fudbalom i građevinom. Tvrdi da će u rijalitiju pokazati seks, a ako pobedi - istetoviraće logo Farme na čelu.

Ivana Šašić - Pevačica je najavila cirkus na imanju. Kaže da nije sujetna, ali da ume da se brani ukoliko je neko napadne. Ima dečka, ali mu je poručila preko kamera Pink televizije da ne mora da je čeka.

Zvezdan Anđić - Suprug Tine Ivanović ušao je u studio, ruku po ruku sa folk pevačicom Radmilom Misić. Zvezdan kaže da ga je žena jedva pustila da uđe u Farmu, dok Radmila priznaje da ima neverovatnu tremu.Uprkos svemu, Tina Ivanović došla je u studio da pruži podršku suprugu, a Zvezdan je, kako kaže, zadužio sedmoricu prijatelja da čuvaju pevačicu dok je on na imanju.

Anabela Atijas - Prošle sezone bodrila je bivšeg muža Gagija na istom mestu, a sada se ona pridružila ekipi u Lisovićima. Do studija su je ispratile ćerke Una i Nina, dok je beba Blankica ostala kod kuće.

Rade Lazić - Maneken koji stiže pravo iz Beča ima 25 godina, propali brak iza sebe i sedmomesečnu ćerkicu. Kaže da je "ženoljubac", ali mu ta titula ne prija.

Klaberke Tamara Đurić i Jelena Krunić - Tamara kaže da ima dečka već nekoliko godina, a da na Farmi može da dođe samo do bezazlenog flerta. Jelena, pak, nema dečka ali ga ni ne traži. Inače, njih dve se poznaju od ranije - imaju istog frizera.

Vlada Stanojević - Voditelj kaže da ne ulazi na Farmu da bi našao devojku, a trenutno je slobodan. Poručuje da će, ako ga neko napadne, problem rešavati pričom - kao i uvek u životu. Namerava da u rijalitiju pokaže da nije onakav kakvim su ga mediji predstavili, posle incidenta koji se desio sa njegovom bivšom verenicom Anom Marijom Žujović. Prema njegovim rečima - ovo mu je nekakav vid rehabilitacije.

Kristijan džentlmen

Poslednji par koji je ušao na imanje su Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević. Kao pravi džentlmen, Kristijan je Staniju uzeo u naručje i ubacio u kočiju koja ih je čekala ispred studija.

Jelena Milošević - Balerina i glumica iz Novog Sada, prvi put će se oprobati u programu ovakvog formata. Inače, ona je bivša verenica Igora Starovića. Pre dve godine žestoko se protivila ulasku pevača u prošlu sezonu Farme, a sada je i sama deo ovog šoua.

Gabrijela Pejčev i Aleksandar Živanović - Pinkova zvezda, seksi Bugarka, kaže da je zaljubljena, iako nema dečka. Gabrijela je ubeđena da dečka na Farmi neće ni naći, dok Aca ne isključuje mogućnost da nađe devojku.

Novica Zdravković - Kralj splavova kaže da je u rijaliti došao uz ženinu dozvolu.

Jasmina Medenica - Domaćoj javnosti poznata kao "Sekulina žena". Kaže da očekuje samo lepo druženje, jer još nije upoznala sve farmere.

Nela Bijanić - Pevačica poručuje budućim cimerima da će ona ko je nagazi, biti zgažen.

Bojan Tomović - Nada se da neće nikog obrukati.

Lepomir Bakić - Policajac kaže da će braniti obraz i čast patrijahalne srpske porodice

Milić Vukašinović i njegova žena Suzana - "Čim uđemo u kuću ja ću da se ljubim sa Suzanom. A to će ostali da dožive tek u duboku zimu. Mi ulazimo kao jedno, i u kupatilo ćemo ući kao jedno", poručio je Milić, trudeći se da opravda titulu "doktora za rijaliti".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online