Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 02.07.2016.
10:59
blic.rs A

Jelena posle pobede na "Farmi": Hoću stan, a ne pare!

Posle 135 dana provedenih u "Farmi", Jelena Golubović je izašla kao pobednica sa željom da će doći do promena u njenom životu. Naime, ona je pobedom u rijalitiju zaradila 50.000 evra, ali kako kaže, više bi volela krov nad glavom, kako bi osnovala porodicu.

youtube.com/@Farma
Još jednom pobednica rijalitija: Jelena Golubović

-  Nadam se da ću u zamenu za novac dobiti stan u toj protivvrednosti od "Pinka". Probaću da se dogovorim sa Željko Mitrovićem. To je nešto što mi je najpotrebnije s obzirom na to da želim da osnujem svoju porodicu - kaže za "Blic" Jelena Golubović.

Rediteljka kaže da je "oca svoje dece" već našla.

- Imam dečka napolju i nisam gledala nikoga u "Farmi" kao muškarca. Moj verenik ne voli medije, zato se i ne eksponira. Dok ne bude svadbe, ne želim da promovišem bilo koga - ističe Jelena.

Iako je tokom ove sezone bila prisna s folk pevačem Mikijem Mećavom, rediteljka kaže da nikada ne bi bila s njim.

- Njegova psiha mi ne odgovara. Nije odrastao. Ja volim pored sebe da imam stabilnog muškaraca. Miki ni po oblačenju ne odaje utisak stabilnog muškarca. Nosio se previše mladalački, a sve farmerke su mu bile kao helanke. Prija mi njegova energija, masaža, dodir ruku, ali ostalo ne. Ako samo ja pričam i dominiram, onda meni to nije zanimljivo - objašnjava rijaliti pobednica.

Pošto se nije zaljubila na imanju u Lisoviću, Jelena nije, kako kaže, ni mogla da ima seks sa bilo kim.

- Ja nisam za instant seks. Kada sam imala seks u rijalitiju, ja sam vodila ljubav. Ja ne podržavam goli seks. Nikome se ne mešam. Po Frojdu je seks zdrav. Pa, neka su ga onda i imali - kao i uvek nerazumno i filozofski priča Jelena.

Međutim, Golubovićeva tvrdi da je imanje u Lisoviću bilo epicentar zaraze.

- Baš sam se uplašila da ne dobijem neke bakterije i polne bolesti. Ja vodim računa o svojoj higijeni. Kad god sam mogla, fiziološke potrebe sam vršila van toaleta. Strah me je bilo. Zdravlje mi je najbitnije - kaže ona.

Rediteljka tvrdi da će na neko vreme staviti tačku na rijalitije i okrenuti se staroj ljubavi - pozorištu.

- Samo da vidim ko je od glumaca raspoložen da mi čestita jer oni rijaliti ne doživljavaju kao nešto ozbiljno - ističe Jelena.

Prema njenim rečima, sada je samo brine ko će postati ministar kulture jer će mu odmah zakucati na vrata i zatražiti finansijsku pomoć za predstavu.

- Za ministra kulture bih volela nekoga s kim sam dobra da bi mi dao pare. Ja sam poštovala Branislava Lečića, koji mi je pomagao, a sada bih volela da ministar bude neko ko poštuje kulturu i brine o njoj kao što su Sergej Trifunović, Laza Ristovski, Dragan Bjelogrlić - naglašava ona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online