Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 25.08.2016.
10:52
Vestionline, Alo A

"Soraji nos spržen od kokaina!"

Željka Rolović, poznatija kao Madam Željka koja je nedavno uhapšena u Crnoj Gori jer je kod njene drugarice tamošnja policija pronašla kokain, odlučila je da prekine sve kontakte sa svojom drugaricom, starletom Sorajom Vučelić jer je besna na nju zbog svih, kako tvrdi, izmišljotina koje je o njoj i njenim drugaricama iznosila u javnosti.

Instagram/sorajavucelic
Soraja više nije atrktivna strancima

Madam Željka je rekla da se mnogo razočarala u Soraju.

- Nisam balavica da ne znam da mi smešta afere. Ružno je što smešta nama, svojim drugaricama, a svašta radimo zajedno. E, neću više da ćutim. Nisam budala. Ona da se*e po meni, a ja da ćutim. Izgleda da moram da progovorim jer neće cura da stane - rekla je Madam Željka, a potom je oplela po svojoj dojučerašnjoj drugarici.

- Soraja nemože da koristi kokain jer je operisala nos pet puta. Ne može da ušmrka crtu jer joj prsne krv. Eto, skoro je opet operisala nos i zbog toga guta drogu s vodom da bi se opustila. Ma, bolje da ne pričam, ali niko nije glup - kaže Željka, prenose beogradski mediji.

Sorajine tvrdnje da nema veze sa prostitucijom Željku su samo nasmejale.

- Dajte, molim vas, to je smešno. Ako nastavi s napadima i da smešta afere meni i prijateljima, imam dokaze, a ona najbolje zna šta ja sve mogu da ispričam o prostituciji - zapretila je Željka i dodala da bi se sve zatreslo kad bi ona progovorila.

- Bilo bi svašta. Sve ekipe devojaka se vrte ukrug, znam o svim curama. Nisam joj ja kriva što je ljudi manje traže. Evo, pre nekoliko dana Soraja je s nekom svojom drugaricom iz Novog Sada bila u jednoj diskoteci u Budvi. Tamo dolaze stranci koji hoće druženje sa domaćim devojkama. Tu su bili Arapi i drug mi je sutradan poslao poruku: "Željka, hoćeš da ručaš s mojim prijateljem i da povedeš drugarice da se upoznate?" Pristala sam i rekla da mogu da povedem Soraju i još neke, na šta je on rekao: "Nemoj Soraju, ona je dan pre bila s tim Arapima i nju neće". Zainteresovalo me je zbog čega je neće. Rekao mi je da je puna silikona, ružna, da joj je lice katastrofa uživo i da je klijenti neće. Jednostavno, nije mu se svideo izgled, njene godine, više voli prirodne i normalne devojke. Nakon toga otišla sam s devojkama sa Arapima na ručak i večeru a Soraja je izvisila - rekla je Željka i dodala da se nakon toga dogodilo hapšenje na jahti.

- To je naša greška. Drugarica se malo uplašila i pred policajcima izvadila kokain i stavila ga u gaćice. To je bilo ispred prozora policije. Tačno smo im se servirale na tacni. Jednostavno, naša nepažnja i naivnost - kaže Rolovićeva.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.08.2016. 13:40
otkad to kokain "prži"?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online