Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.06.2010.
17:41
Pressonline A

Marina: Firči priznao da me i dalje voli!

Bubnjar Ivan Fece Firči na "Farmi" je poručio da bivšoj supruzi Marini Perazić ni na sahranu ne bi došao! Ovu skandaloznu izjavu Firči je izgovorio u hotelskoj sobi gde je kao pobednik "Olimpijskih igara" boravio sa ljutim suparnikom Milošem Bojanićem.

Život joj postao pakao: Marina Perazić

Folker je tom prilikom otkrio situaciju koja nije prikazana na televiziji.

"Veliki gospodin, ti znaš o kome je reč, došao je na 'Farmu' da nas opomene za psovke. On je na tajnom sastanku rekao da Marina Perazić ima želju da uđe na imanje, a ti si poručio: 'Zašto ne umre, pa da joj ne dođem na sahranu'. Zašto si to rekao?", pitao je Miloš Firčija.

Pod dejstvom alkohola, Firči je odgovorio: "Marina može sutra da nestane sa lica zemlje, a mene će da zaboli 'mekani'! Ti, ako si još zaljubljen u svoju bivšu ženu, to je tvoj problem. Nisi lep, al' si glup", iznervirano je rekao bubnjar, nakon čega je nastavljena svađa do ranih jutarnjih sati, u kojoj je Miloš prozivao Firčija zašto je to rekao za ženu koja mu je rodila dvoje dece.

Bivša Firčijeva supruga, pevačica Marina Perazić, kaže da je on tom rečenicom pokazao da je još uvek voli!

"To je u njegovom stilu, jer on priča suprotno od onoga što misli. Očigledno je da kod njega i dalje postoje snažne emocije kada sam ja u pitanju, jer previše mi daje važnosti za jednu bivšu ženu. Između ljubavi i mržnje, nit je tanka!", kaže Marina, i dodaje da joj je život postao pakao otkad je njen bivši suprug na "Farmi":

"To je čovek sa kojim 14 godina nemam nikakav kontakt, osim oko dece, a svi mene zovu za komentar! Da mi je njegovo ponašanje odgovaralo, ja bih i sada bila sa njim. Da nije medija, taj čovek mi ne bi pao na pamet. Ispod časti mi je da ga pljujem i zato ga branim i opravdavam neke njegove izlete", rekla je Marina, čiji je favorit za pobedu Sajko.

Da li je još volim: Firči u nedoumici

Na imanje u Lisovićima Perazićeva se ne bi vratila kao gošća, osim ako joj produkcija ne ponudi novac. Ona kaže da u tom slučaju Firčiju ne bi "solila pamet".
 

"Rekla bi mu samo da ga njegove ćerke puno vole i da smo se trudili da ga opravdamo za stvari koje je izgovorio, a nisu bile u redu", rekla je Perazićeva.

Firčijeva starija ćerka Mia Katarina Fece (18) kaže za "Press" da bi se ponašala potpuno isto kao otac, da je u situaciji u kojoj se on nalazi na "Farmi".

"Jako je emotivan i psovkama izbacuje bes. Trebalo je u nekim situacijama bolje da se kontroliše i ne govori ružne reči. Zaustavljali su me na ulici kad je tata rekao da sva deca mogu da mu 'popu*e'. Ali, on je to izgovorio u afektu. Žao mi je što su Luninu i moju video-poruku svi shvatili kao bekeljenje, jer mi poštujemo našeg oca i to je način komunikacije koji samo nas troje razumemo. Niko nas ne pita kako se osećamo i ne smatra nas delom njegove porodice, a mi smo jako vezane za tatu iako ne živimo sa njim", kaže Firčijeva ćerka.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online