Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 26.06.2010.
22:12
Mondo A

Finale Farme - ostali Maca i Miloš

Psovkama, uvredama, pljuvanju... došao je kraj. Finalno veče najgledanijeg rijalitija na Balkanu je počelo, a za pobedu i 100.000 evra, nakon ispadanja Bojane, bore se još samo dvojica farmera koji su ostali u kući - Miloš Bojanić i Maca.

Izbačeni farmeri Iva, Irena, Ivan, Marija, Milica, Biljana, Dejan, Vlada, Mirjana, Gagi, Maja, Milena, Sajko, Raka, Nemanja i Zorica su u studiju pogađali kojim redosledom će superfinalisti napuštati Lisoviće i većina, kao i publika su rekli da prvi ispada - Firči!

U drugom preseku, najmanje glasova publike imala je Mina, dok su bivši učesnici rijalitija odbili da pogađaju: "Ne želimo da utičemo na bilo koga ili nekoga povredimo time što ćemo nešto reći. Najbolje je ovako", saopštila je Marija.

"Miloš ili Dragana - svejedno mi je ko će da pobedi jer oni to zaslužuju. Maca, hm, šta misliim o njemu reći ću u studiju, ali se ne kajem što sam ušla jer sam pokazala kakva sam u stvari", rekla je Mina na kapiji imanja.

Superfinalisti i potencijalni dobitnici glavne nagrade od 100.000 evra za sada su Dragana, Maca i Miloš, ali već u 22 časa ispada i treći farmer, a pobednika će gledaoci izabrati oko ponoći.
 

Firči je pred studijom dočekan sa "uuuuaaa", psovkama ali je nešto i letelo prema njemu, isto je dočekan i u studiju, ali je njemu bilo svejedno jer je tu bila njegova ćerka Luna, devojka i prijatelji...

Na reakcije publike je rekao da je to još "sa pijace navežbano i da svako ima pravo na svoje mišljenje".

"Zažalio sam što sam ušao na Farmu, jer sam mislio da ostanem samo dve ili tri nedelje... Jedino dobro je to što sam upoznao većinu ovih ljudi."

O Miilošu nije imao šta da kaže, a za izrečene psovke mu nije žao.

"Svoju decu sam uvek učio da se plaze i to dobro rade, a kome se ne sviđa ima bip", bio je njegov komentar.

Luna (14) kaže da tatu Firčija podržava u svemu.

"Normalno je da budem uz oca. Njegov odnos sa mamom (Marina Perazić) je njihova stvar. Svaka porodica ima probleme, samo što se naši odvijaju pred očima javnosti", rekla je Luna i dobila aplauz i bivših farmera i publike.

Nedelja 27.06.2010. 00:34
Pre pola sata Mlos je proglasen za pobednika Farme. Cestitam Milosu na duhovnoj stabilnosti i pokazanoj trpeljivosti za sve ono sto je izdrzao od strane udruzenih ekstremnih primitivaca, ulicnih siledzija, srbomrzaca, narkomana, alkoholicara i odvratnih slihtara - srpskih jajara. Narod je prepoznao zlo koje je predvodio firer Firci i eliminisao citavu tu bandu, osim poznatog TV cesaca zadnjice i medjnozja, prljavog i odvratnog Macu, koji je verovatno opstao uz pomoc TV Pinka, kao njihov covek. BRAVO ZA VECINU NASEG NARODA, KOJI JE PRAVI POBEDNIK FARME!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online