Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.10.2017.
16:23
Pink.rs A

"Maca je opštepoznata prostitutka koja treba da bude u zatvoru zbog ucenjivanja"

Srpski kreator Saša Vidić, poznat po tome što nema dlaku na jeziku, prokomentarisao je dešavanja u "Zadruzi".

twitter.com/Senada Nurkić MACA
Maca Diskrecija

On je pričao o Maci Diskreciji, o odnosu Lune Đogani i Slobe Radanovića, o Žiži Stojanović i o svom prijatelju Marku Janjuševiću.

- Znam Marka baš dugo, on je košarkaš, a moji prijatelji su sportisti, pa sam ga tako upoznao. Mare je mnogo zanimljiv čovek, malo je u “Zadruzi“ drugačiji nego što je napolju – mnogo je šarmantniji, opušteniji spolja, ali ja to razumem, on je tamo sa ljudima koje ne poznaje... On je divan dečko - rekao je Vidić.

Ipak, kreator smatra da zbog porodice košarkaš neće ništa neprimereno uraditi u "Zadruzi".

Kako redovno prati rijaliti koji je osvojio region, prokomentarisao je i nabacivanje Mace Diskrecije svom prijatelju.

- To što Maca traži... Pa, Maca je opštepoznata prostitutka i ona sad krizira. Optužuje ga da ima smoki, a da ima smoki, ne bi ga jurila. Nije Maca glupa, ima kilometražu ozbiljnu! - bio je oštar on i dodao:

- Sramota je što se Maca nalazi u našoj zemlji. U stvari, nije sramota, već bi trebalo da bude u zatvoru pošto je ucenjivala neke moje poznanike, to se zna. Trebalo bi da bude u zatvoru i da dobije zabranu ulaska u Srbiju. Ona je dno, stvarno glib, nema dalje.

I o ljubavnoj priči Slobodana Radanovića i Lune Đogani imao je šta da kaže i jasno je stao na njihovu stranu.

- Meni je bilo jako teško kada je Luna plakala i imala histeriju, čak sam zvao Anabelu, jer ja znam malu Lunu. Ona je jedno divno dete, a to što se zaljubila i to što se on odljubio od svoje žene... Pa šta? Nisu ni prvi ni poslednji. Ljudi se rastaju, imaju troje-četvoro dece, pa se rastanu. Ona je znala da je on oženjen, ali i da nema dete kući. Na kraju krajeva, ko nam garantuje da je Slobin brak bio idealan? Da je bilo idealno, nijedna normalna žena iz te idealne, romantične bračne luke ne bi uplovila u “Zadrugu”. Tu je ljubavi najmanje bilo, bilo je strasti i para, a kad je sve to nestalo, onda je nastao problem - objasnio je on.

Na kraju ni Žižu Stojanović nije poštedeo svoje žaoke.

- Ona mi je bila simpatična jer sam mislio da je dementna, a onda sam shvatio da je od sebe napravila žrtvu, to je jako glupo. Ne znam šta radi žena tih godina u rijalitiju. Stalno pričaju o svojim karijerama, ali ovo nije groblje karijera. Ma, to su sve propale karijere i propali životi - rekao je on i dodao da sebe ne vidi u rijalitiju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online